Redactia.ro
Home » Monden » Șerban din ”Liceenii” s-a afișat cu o brunetă celebră! Ce reacție a avut Dan Bittman

Șerban din ”Liceenii” s-a afișat cu o brunetă celebră! Ce reacție a avut Dan Bittman

GALERIE FOTO (5) Șerban din ”Liceenii” s-a afișat cu o brunetă celebră! Ce reacție a avut Dan Bittman

Actorul Tudor Petruț, cunoscut pentru rolul său din ”Liceenii”, s-a întors zilele trecute din SUA pentru niște afaceri și mai ales pentru a-și revedea prietenii. Acesta s-a întâlnit și cu o brunetă celebră din România, spre surprinderea tuturor. 

Șerban din ”Liceenii” s-a afișat cu o brunetă celebră! Ce reacție a avut Dan Bittman

Tudor Petruț se află de puțin timp în România, asta după ce un an și jumătate a fost obligat să stea departe de prietenii și foștii săi colegi, din cauza pandemiei de coronavirus. Cel care l-a interpretat pe Ștefan din ”Liceenii” s-a stabilit în SUA în urmă cu 30 de ani, unde s-a făcut remarcat la Hollywood, cu mai multe apariții, atât în seriale, filme, cât și reclame.

În periplul lui prin București, Tudor și-a vizitat, evident, și foștii colegi din filmul-fenomen „Liceenii”, Ștefan Bănică, Oana Sârbu, Mihai Constantin, Cesonia Postelnicu, cu care ar fi discutat despre un mult așteptat proiect, continuarea filmului „Liceenii”, și anume: „Liceenii – Reuniunea”. La acest proiect se pare că se mai lucrează scenariul, pentru că, între timp, s-a pus problema ca și copiii actorilor, acum deveniți mari, să joace în noua producție.

De când a venit în țară, Tudor Petruț a postat pe Facebook mai multe imagini emoționante cu cei mai dragi prieteni din România, de care a fost despărțit din cauza pandemiei de aproape un an și jumătate. Dacă restul imaginilor au creat nostalgie, una dintre aceste fotografii a fost șocantă pentru mulți prieteni ai actorului, mai ales pentru Dan Bittman.

Șerban din ”Liceenii” s-a afișat cu o brunetă celebră! Ce reacție a avut Dan Bittman

Actorul s-a fotografiat cu o brunetă celebră în Români, este vorba despre Ioana Popescu, care de vreo cinci ani, a renunțat la presă și scandalurile din showbiz pentru a deveni actriță în filme și seriale de televiziune. Aceasta a jucat și în emisiunea „În căutarea adevărului”, de la Kanal D.

Dan Bittman i-a lăsat Ioanei Popescu un comentariu la fotografia postat cu Tudor Petruț, vizibil șocat că actorul este în țară și că cei doi s-au văzut.

Șerban din ”Liceenii” s-a afișat cu o brunetă celebră! Ce reacție a avut Dan Bittman

”Nu creeeed, salută-l te rog din partea mea!!”, a scris Dan Bittman în comentarii la postarea Ioanei Popescu.

Tudor Petruț și Ioana Popescu sunt verișori

Se pare că Tudor Petruț și Ioana Popescu sunt verișori și se cunosc de foarte mult timp. Mai mult, aceștia sunt nepoții lui Emanoil Petruț.

Emanoil Petruț a fost unul dintre cei mai mari actori români. A jucat în filme celebre precum: Tudor, Dacii, Răpirea fecioarelor, Ciprian Porumbescu, Frații Jderi, Vlad Țepeș, Iancu Jianu, Burebista etc. În acest an, ca un omagiu adus lui Emanoil Petruț, organizatorii celui mai mare festival de film din România, Tiff, au introdus secvențe cu celebrul actor în spotul oficial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: