Redactia.ro
Home » Monden » Ioniță de la Clejani, despre starea de sănătate a soției sale. Cum se simte Viorica

Ioniță de la Clejani, despre starea de sănătate a soției sale. Cum se simte Viorica

GALERIE FOTO (3) Ioniță de la Clejani, despre starea de sănătate a soției sale

Ioniță de la Clejani, despre starea de sănătate a soției sale. Viorica de la Clejani a fost internată de urgență la spital după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artista a avut simptome specifice virusului, motiv pentru care a decis să meargă la spital pentru a se trata. În urmă cu puțin timp, soțul său a vorbit despre starea de sănătate a vedetei.

Ioniță de la Clejani, despre starea de sănătate a soției sale. Cum se simte Viorica

Ioniță de la Clejani, despre starea de sănătate a soției sale. Viorica de la Clejani a postat duminică, un mesaj pe rețelele de socializare în care își anunța fanii că s-a internat în spital și că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta se află în aceste momente internată la Spitalul Matei Balș din Capitală. Ioniță de la Clejani a făcut primele declarații legate de starea sa de sănătate.

Conform acestuia, a avut un șoc când a aflat că soția sa a contactat virusul ucigaș. Cu toate astea, lăutarul a spus că starea de sănătate a artistei este bună și că este tratată de cei mai buni medici. „Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid.Ea e universul meu și al copiilor mei, așa că am reacționat imediat. Am internat-o la Matei Bals de trei zile și situația sa e una bună. Am toată încrederea în medici și in asistente, ca vor avea grijă de soția mea”, a declarat Ioniță de la Clejani, pentru redacția Playtech-Impact.

Viorica de la Clejani nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului, iar acum se află internată în salon, nu la ATI. Lăutarul le-a transmis fanilor un mesaj important. Acesta le-a recomandat tuturor să ia în serios acest virus, pentru că este extrem de periculos. „Viorica nu se vaccinase anti-Covid, dar lua niște medicamente… așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent, Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI!”, a adăugat cântărețul.

Viorica de la Clejani, disperată după moartea tatălui său

În luna aprilie, tatăl artistei s-a stins din viață. Fulgy a fost cel care a anunțat moartea bunicului său, răpus de cancer. După ce s-a zvonit că părintele Vioricăi de la Clejani ar fi murit din cauza coronavirusului, artista a răbufnit. Solista a declarat că tatăl ei nu a murit din cauza coronavirusului, ci din cauza cancerului.

Viorica este ferm convinsă că tatăl ei ar fi mai fi trăit dacă ar fi fost tratat și a acuzat autoritățile pentru felul în care au mediatizat virusul în așa fel încât l-au speriat pe părintele său, acesta refuzând să iasă din casă pentru a merge la spital. „Să fie foarte clar pentru toată lumea, tatăl meu nu a murit de Covid-19. Tatăl meu a murit de cancer. Ar fi putut trăi, dar din spaima pe care ați băgat-o în lume, mediatizând atât de mult acest virus, a stat acasă și nu a fost să se trateze. Că poate s-ar fi putut salva.Și, bineînțeles, că nici în spital nu te primesc decât dacă te internează de Covid-19. Spitalele sunt pline de pacienți internați cu Covid-19. Nu mai moare nimeni de alte boli, decât de acest virus”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: