Redactia.ro
Home » Monden » Cine a înlocuit-o pe Viorica de la Clejani la evenimente. Cum se simte, de fapt, artista

Cine a înlocuit-o pe Viorica de la Clejani la evenimente. Cum se simte, de fapt, artista

GALERIE FOTO (3) Cine a înlocuit-o pe Viorica de la Clejani la evenimente.

Cine a înlocuit-o pe Viorica de la Clejani la evenimente. Celebra artistă a ajuns la spital după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Viorica de la Clejani nu se simțea bine, motiv pentru care a trebuit să meargă de urgență la spital. Pentru că avea evenimente programate, fiica sa, Margherita, a fost nevoită să o înlocuiască pe intepreta de muzică pentru petrecere. Cum se simte soția lui Ioniță de la Clejani?

Cine a înlocuit-o pe Viorica de la Clejani la evenimente. Cum se simte, de fapt, artista

Cine a înlocuit-o pe Viorica de la Clejani la evenimente. Soția lui Ioniță de la Clejani a fost infectată cu noul coronavirus, fiind transportată de urgență la spital pentru că nu se simțea bine. În aceste momente, Viorica de la Clejani este internată la Institutul Matei Balș din Capitală, dar nu este în stare gravă. În timp ce artista se află internată la spital, cineva trebuia să-i ia locul la evenimente. Așadar, fiica sa, Margherita a decis să cânte în locul mamei sale, alături de Ioniță de la Clejani. În ultima perioadă, Marga a dispărut din lumina reflectoarelor, dar acum și-a făcut apariția, cântând zeci de minute în șir piesele mamei sale. Ioniță de la Clejani era mândru de fiica sa, admirând-o în timp ce cânta la acordeon.

Margherita a avut o apariție spectaculoasă, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată. Aceasta a purtat o fustă lungă, din piele, crapătă pe picior, un tricou mulat și o pereche de botine nude. În timp ce Marga se afla pe scenă, Viorica de la Clejani se afla în spital, unde se tratează împotriva coronavirusului. ”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija ope care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!”, a spus Viorica de la Clejani pe Facebook.

Viorica de la Clejani nu s-a vaccinat împotriva COVID-19

Viorica de la Clejani s-a infectat cu noul coronavirus, iar la primele simptome a mers la spital. Aceasta le-a spus fanilor din mediul online să aibă grijă de ei, iar la primele simptome să se prezinte la spital. Ioniță de la Clejani a declarat că soția sa nu se vaccinase împotriva virusului. „Viorica nu se vaccinase anti-Covid, dar lua niște medicamente… așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent, Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI!”, a spus artistul.

Virusul COVID-19 a ucis milioane de oameni din întreaga lume, iar în urmă cu câteva zile, lăutarul Petrică Cercel a fost răpus de acest virus. Artistul se afla internat la spital, acuzând stări de rău. Ulterior, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: