Redactia.ro
Home » Monden » Ionuț Dolănescu, decizie drastică din cauza coronavirusului. Artistul vrea să părăsească România

Ionuț Dolănescu, decizie drastică din cauza coronavirusului. Artistul vrea să părăsească România

GALERIE FOTO (2) Ionuț Dolănescu, decizie drastică din cauza coronavirusului.

Ionuț Dolănescu, decizie drastică din cauza coronavirusului. Fiul Mariei Ciobanu se teme de valul 4 al pandemiei de coronavirus, motiv pentru ca luat decizia de a pleca din România. Unde vrea să se mute?

Ionuț Dolănescu, decizie drastică din cauza coronavirusului. Artistul vrea să părăsească România

Ionuț Dolănescu, decizie drastică din cauza coronavirusului. Artistul este mai decis ca niciodată să plece din România. Fiul lui Ion Dolănescu și al Mariei Ciobanu se teme că autoritățile vor institui o nouă perioadă de lockdown, motiv pentru care se gândește să se mute din nou în America. Ionuț Dolănescu a declarat că vrea să-și ia familie și să plece în SUA, acolo unde au cetățenie, dar și câteva imobile. “Decizia mea este aproape luată. Dacă ne aşteaptă o nouă perioadă de stat în casă, atunci îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite. Voi îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă oricum am acolo nişte proprietăţi de a căror stare de lucru trebuie să mă mai interesez şi eu”, a declarat Ionuţ Dolănescu, potrivit Impact.ro.

Artistul a spus că deține o casă în orașul Orlando, dar și alte proprietăți. De asemenea, Ionuț s-a gândit și la nevoile copiilor lui, mărturisind că Disneyland este foarte aproape de casa lor așa că vor putea să meargă destul de des. „Aş fi doar la şase ore de zbor şi de mama, şi de sora mea, aşa că totul pare să încline balanţa spre această variantă. Mai ales că mama urmează să se întoarcă, undeva la începutul lunii octombrie, şi ea în Statele Unite ale Americii, fiindcă clima de acolo e mult mai potrivită pentru ea”, a mai spus el.

Când a plecat Maria Ciobanu în America

Ajunsă la 83 de ani, interpreta de muzică populară, Maria Ciobanu, are o viață demnă de poveste. Vedeta a plecat din România și s-a mutat în America. După ce s-a iubit cu Ionuț Dolănescu, artista s-a căsătorit cu Mircea Cîmpeanu, iar bărbatul a devenit cetățean american, motiv pentru care s-a decis să se mute cu el în Statele Unite ale Americii. Maria Ciobanu și soțul ei locuiesc mai mult în Los Angeles, la fiica mai mică a artistei, Camelia Filip. Pentru că Ciocârlia muzicii româneşti are o vârstă și suferă de mai multe afecțiuni, aceasta preferă să stea mai mult peste Ocean, aproape de fiica sa.

Ionuț Dolănescu mergea și el foarte des în America, alături de familia sa, pentru a o vedea pe mama sa, dar acum, artistul pare că vrea să se mute definitiv. După o perioadă de aproape doi ani, în care Maria Ciobanu nu a putut ajunge în țară din cauza pandemiei, aceasta s-a întâlnit cu fiul ei. Ionuț a postat un mesaj emoțioanant pe rețelel de socializare, anunțând că mama sa a revenit pe plaiurile românești. „Bine ai revenit in țară REGINA MAMĂ”, a scris artistul pe profilul personal de Facebook.

Maria Ciobanu s-a intors in Romania dupa doi ani

Ionuț Dolănescu și soția sa nu au scăpat de infectarea virusului. Cei doi s-au autoizolat în casă, și din fericire nu au avut probleme grave de sănătate. „Eu am noroc ca am o forma usoara, nu am avut febra, sotia mea si-a pierdut gustul si mirosul”, a declarat Ionuț Dolănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: