Redactia.ro
Home » Monden » Ionuț Dolănescu, despre stabilirea Mariei Ciobanu în SUA: ”Clima e mult mai potrivită pentru…”

Ionuț Dolănescu, despre stabilirea Mariei Ciobanu în SUA: ”Clima e mult mai potrivită pentru…”

Maria Ciobanu are probleme de sănătate.

Îndrăgita artistă de muzică populară, Maria Ciobanu, se află de câteva zile în România. Nu va petrece foarte mult timp în țară, deoarece are de gând să se reîntoarcă în locul unde s-a stabilit de ani buni: în SUA. Fiul ei, Ionuț Dolănescu, a oferit detalii despre motivul pentru care cântăreața s-a mutat în America.

Ionuț Dolănescu, despre stabilirea Mariei Ciobanu în SUA: ”Clima e mult mai potrivită pentru…”

Maria Ciobanu se află de câteva zile în România, pentru a asista la un concert alături de buna ei prietenă, Steliana Sima. Fiul ei, Ionuț Dolănescu, a dezvăluit că mama sa nu sta în țară decât până în luna septembrie, apoi se va reîntoarce în America. Ionuț Dolănescu a mai precizat că Maria Ciobanu s-a stabilit în SUA, alături de soț și fiica lor, deoarece acolo este o climă mai bună tratarea bolii de care suferă.

,,Din păcate, mama nu va rămâne în ţară mai mult de luna septembrie. Revine acasă, fiindcă acolo, în Statele Unite ale Americii, clima e mult mai potrivită pentru tratarea bolii sale”, a declarat cântărețul într-un interviu acordat pentru impact.ro

Ionuț Dolănescu: ”Nu cred că mama va mai reveni vreodată pe scenă”

Totodată, artistul a mărturisit că solista nu va mai reveni pe scenă, după ce și-a anunțat retragerea din muzica populară, în 2017. Chiar dacă acum mai are o voce la fel de frumoasă, mai cântă doar la evenimente când și când.

„Pe de altă parte, nu cred că mama va mai reveni vreodată pe scenă. Şi-a anunţat retragerea în 2017 şi cam asta a fost tot. La 84 de ani are însă vocea intactă şi la fel de frumoasă. Ştiu ce vă spun, fiindcă atunci când o rugăm insistent, ne mai cântă nouă, copiilor săi, sau celor mai apropiaţi amici.” a mai adăugat cântărețul în același interviu.

În România, Maria Ciobanu se află în locuința sa din Capitală. Casa i-a fost îngrijită de o vecină, care a așteptat-o și cu multe bunătăți, deoarece Maria Ciobanu iubește preparatele tradiționale.

,,Mama locuieşte în aceeaşi casă a sa, din zona complexului Carrefour Orhideea. Există acolo o vecină deosebită, care a avut în tot acest timp grijă de casa măicuţei. Când a aflat că se întoarce acasă, a răsturnat casa cu susul în jos. A făcut curăţenie generală, dar şi o serie de bunătăţi, fiindcă mama e încă o fire care apreciază foarte tare mâncărurile noastre”, a mai declarat cântărețul în interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: