Redactia.ro
Home » Monden » Maria Ciobanu încasează o pensie colosală de la americani! Care este motivul

Maria Ciobanu încasează o pensie colosală de la americani! Care este motivul

Maria Ciobanu încasează o pensie colosală de la americani! Care este motivul

Maria Ciobanu încasează o pensie colosală de la americani! Cum a reușit interpreta de muzică populară să obțină această sumă din SUA. 

Maria Ciobanu încasează o pensie colosală de la americani! Care este motivul

Maria Ciobanu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România. Artista primește o pensie uriașă, însă cel ami uimitor lucru este că banii vin tomac din Statele Unite ale Americii. Mulți se întreabă cum a reușit aceasta să încaseze suma colosală.

Artista a devenit remarcată datorită talentului și seriozității sale cu care și-a respectat publicul. Maria Ciobanu nu a uitat de fanii ei, însă cu toate că a ales deja de ani buni să plece peste Ocean. Zilele trecute, aceasta s-a întors totuși în România și intenționează chiar să rămână în țară. ”Ciocârlia” muzicii românești nu a mai venit acasă din anul 2016, de când s-a retras definitiv din muzică.

Au apărut zvonuri că aceasta ar fi venit să cânte la un eveniment al Stelianei Sima, însă Maria Ciobanu a declarat că nu este adevărat și că motivul pentru care s-a întors în țară este că are momente în care tânjește după locurile natale.

”Facem botezul cu 150 de invitaţi! Chiar acum sunt în febra pregătirilor. O să vină toţi colegii mei de breaslă să cânte, toate numele mari din muzica populară şi de petrecere. Invitata specială a venit din America, a ajuns chiar azi noapte, este Maria Ciobanu, care o să cânte alături de fiul Ionuţ Dolănescu”, declara Steliana Sima, prietena bună a acesteia pentru care ar fi acceptat să cânte câteva piese.

Vedeta în vârstă de 83 de ani are cetățenie americană și beneficiază de o pensie din partea statului american în valoare de 1.000 de dolari. Întrebată despre acest detaliu, Maria Ciobanu nu a dorit să comenteze.

”Nu vă interesează pe voi acest lucru, cât iau pensie, dacă iau pensie, dacă o pierd că mă mut aici (n.r – România). Eu trăiesc acolo alături de copiii mei. Nu se pune vorba despre bani. Sunt sănătoasă, sunt bine, sunt puțin obosită de pe drum dar în rest sunt bine. Nu am venit pentru niciun spectacol, nu mai cânt de ceva ani, toată lumea știe. Am venit la pământul meu de acasă, de aici sunt eu”, a declarat Maria Ciobanu pentru impact.ro.

Maria Ciobanu a ajuns să aibă un tarif de nimic pentru a cânta la o nuntă

Maria Ciobanu se confluntă de câțiva ani cu probleme de sănătate și cu toate că având un nume greu acest lucru ar trebui să îi mărească tariful pentru a se prezenta la un eveniment, al ei a scăzut, dramatic chiar. Dacă în trecut „ciocârlia muzicii populare românești” câștiga mai bine de 1000 de euro la o nuntă, acum tariful său a scăzut la 500 de euro.

Fosta soție a regretatului Ion Dolănescu a împlinit vârsta de 83 de ani, o vârstă admirabilă. Din nefericire, Maria Ciobanu nu se simte mai bine pe an ce trece, iar bătrânețea și anii plini de  muncă și concerte au început să se resimtă în corpul artistei.

Cu toate că nu se simte bine, Maria Ciobanu nu renunță la prima ei dragoste, muzica. Din nefericire pentru românii de aici, Ciocârlia este stabilită în America și din cauza vârstei îi este greu să se deplaseze în țară pentru evenimente, drept urmare își încântă semenii de peste ocean cu vocea sa excepțională. Maria Ciobanu își trăiește bătrânețea liniștită alături de copiii și nepoții care sunt cu ea în America.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: