Redactia.ro
Home » Monden » Maria Ciobanu a ajuns să aibă un tarif de nimic pentru a cânta la o nuntă. Cât cere acum ciocârlia muzicii populare românești

Maria Ciobanu a ajuns să aibă un tarif de nimic pentru a cânta la o nuntă. Cât cere acum ciocârlia muzicii populare românești

Maria Ciobanu, supranumită și „ciocârlia muzicii populare românești” este un nume greu în industria muzicală. „Ciocărlia” este considerată una dintre cele mai mari voci din muzica populară pe care România a produs-o până acum. O dată cu vârsta, din  nefericire, au început să apară și problemele de sănătate în ceea ce o privește pe fosta soție a lui Ion Dolănescu. Un lucru care a fost afectat de starea sa de sănătate este chiar legat de carieră.

Cât cere Maria Ciobanu pentru o apariție

Maria Ciobanu se confluntă de câțiva ani cu probleme de sănătate și cu toate că având un nume greu acest lucru ar trebui să îi mărească tariful pentru a se prezenta la un eveniment, al ei a scăzut, dramatic chiar. Dacă în trecut „ciocârlia muzicii populare românești” câștiga mai bine de 1000 de euro la o nuntă, acum tariful său a scăzut la 500 de euro. Fosta soție a regretatului Ion Dolănescu a împlinit vârsta de 83 de ani, o vârstă admirabilă. Din nefericire, Maria Ciobanu nu se simte mai bine pe an ce trece, iar bătrânețea și anii plini de  muncă și concerte au început să se resimtă în corpul artistei.

Cu toate că nu se simte bine, Maria Ciobanu nu renunță la prima ei dragoste, muzica. Din nefericire pentru românii de aici, Ciocârlia este stabilită în America și din cauza vârstei îi este greu să se deplaseze în țară pentru evenimente, drept urmare își încântă semenii de peste ocean cu vocea sa excepțională. Maria Ciobanu își trăiește bătrânețea liniștită alături de copiii și nepoții care sunt cu ea în America.

Ce probleme de sănătate are Maria Ciobanu

De câțiva ani, Maria Ciobanu se confruntă cu probleme de sănătate , drept pentru care copiii ei au ales ă o ia cu ei peste ocean pentru a o avea mereu sub supraveghere. Mai de mult, una dintre prietenele apropiate ale artistei a făcut declarații despre starea sa de sănătate.

Maria Ciobanu este bolnavă și, în ultimul an, starea sa de sănătate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute! În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații. De aceea, familia a preferat să o trimită în America, la fiica sa, și la doctorul de la Los Angeles, care o tratează de un an și jumătate. În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizelele și i-a explicat că nu mai are voie să facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor cu avionul până în țară, pentru că situația în care se află nu îi permite. Mai rău, poate avea consecințe îngrozitoare, poate asemănătoare cu accidentul vascular din vară, atunci când și-a pierdut temporar memoria.„, a precizat prietena Mariei Ciobanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: