Redactia.ro
Home » Știri » Iosif Rotariu trece prin clipe de coșmar. Care sunt dramele din familia fostului mare fotbalist

Iosif Rotariu trece prin clipe de coșmar. Care sunt dramele din familia fostului mare fotbalist

Iosif Rotariu trece prin clipe de coșmar. sursă foto: digisport

Fostul fotbalist Iosif Rotariu se confruntă cu numeroase dificultăți în timp ce își dedică viața copiilor, atât celor biologici cât și celor adoptați. Cu toate necazurile și provocările întâmpinate, familia Rotariu nu a regretat niciun moment deciziile pe care le-au luat în privința familiei lor.

Iosif și Dana Rotariu au adoptat doi copii cu probleme medicale grave: Kassandra și Cristian. De-a lungul anilor, au petrecut mult timp prin spitale, dar au rămas puternici și devotați, oferindu-le acestor copii o șansă la o viață mai bună.

Dramele din familia lui Iosif Rotariu

Kassandra a fost adoptată de familia Rotariu la vârsta de 4 ani, după ce a trăit un adevărat coșmar alături de bunica ei, care a supus-o la abuzuri greu de imaginat: a fost arsă cu țigara, otrăvită cu acid și chiar aruncată de la fereastră. În plus, Kassandra suferă de osteomielită, o boală a oaselor care i-a afectat grav articulațiile.

Kassandra a mai fost operată o singură dată la mâini, în Franța, la Strasbourg, însă acea intervenție nu a avut rezultatele scontate. Iosif Rotariu a mulțumit prietenului său, Ioan Andone, pentru organizarea unui eveniment caritabil, în urma căruia banii strânși vor ajunge la patru copii, inclusiv la Kassandra.

Pe lângă Kassandra, Iosif și Dana Rotariu l-au adoptat și pe Cristian, un băiat bolnav de diabet. Pentru a-l ajuta să gestioneze boala, medicii i-au montat o pompă de insulină, eliminând astfel necesitatea de a face șase injecții zilnic.

În 2007, Romina, fiica cea mare a soților Rotariu, bolnvă de diabet, s-a internat la Centrul Medical din Buziaş, pentru a învăţa să-şi trateze singură afecțiunea. Acolo l-a văzut pe Cristian şi şi-a convins părinţii să-l înfieze pentru a-i alina suferinţele.

Romina a fost condamnată la închisoare

Familia Rotariu a fost greu încercată și din cauza fiicei lor biologice, Romina, care a fost condamnată la închisoare cu suspendare după ce a agresat un copil de doi ani în timp ce lucra la creșa deținută de familia lor. În iunie 2018, Romina a bruscat și lovit repetat un copil, incident în urma căruia micuțul s-a ales cu un picior rupt.

Tribunalul a condamnat-o pe Romina la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate unui minor. De asemenea, Romina a fost obligată să plătească daune de 20.000 de euro.

Iosif și Dana Rotariu au doi copii biologici, Roberto și Romina, pe lângă cei doi copii adoptați.

Iosif Rotariu trece prin încercări dure

Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu, s-a stins din viață, lăsând în urmă o familie îndurerată și o poveste de viață plină de sacrificii și lupte. Diagnosticată cu cancer, Dana a fost o femeie și o mamă eroină, care a luptat cu boala până în ultima clipă.

Dana Rotariu a fost o mamă devotată și o luptătoare neobosită pentru copiii săi. Familia Rotariu a trăit în ultimii 15 ani mai mult prin spitale, încercând să își îngrijească și să își protejeze copiii. Kassandra, fetița adoptată de soții Rotariu și mutilată de bunica ei biologică, a suferit peste 50 de operații pentru a-și recupera sănătatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: