Redactia.ro
Home » Știri » IPJ Vrancea, precizări în cazul bebelușului care a murit de pneumonie la Focșani

IPJ Vrancea, precizări în cazul bebelușului care a murit de pneumonie la Focșani

IPJ Vrancea, precizări în cazul bebelușului care a murit de pneumonie la Focșani

IPJ Vrancea, precizări în cazul bebelușului care a murit de pneumonie la Focșani. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, a declarat că s-a deschis un dosar penal în cazului bebelușului de patru luni care a murit după ce a fost diagnosticat greșit de către medic.

IPJ Vrancea, precizări în cazul bebelușului care a murit de pneumonie la Focșani

POtrivit Libertate.ro, IPJ Vrancea a deschis un dosar penal în cazului bebelușui de numai patru luni care a murit după ce un medic la Spitalul Județean de Urgență din Focșani l-a diagnosticat greșit.

Un bebeluș de patru luni din comuna Garoafa, a fost găsit decedat de mama sa. Familia susține că a mers cu fetița la Spitalul de urgență din Focșani, iar medicul i-a spus că avea roșu în gât, dar după ce a murit s-a descoperit că micuța avea pneumonie.

Întreaga tragedia a fost făcută publică după o postare pe Facebook al unui apropiat al familiei copilului. Omul a povestit că fetița a fost dusă la spital pe 6 decembrie, iar aici i s-ar fi pus diagnosticul de roșu în gât. A doua zi dimineață, mama și-a găsit bebelușul mort.

Reacția medicului care a trimis acasă bebelușul

Oamenii legii din cadrul secției de Poliției Rurală Golești au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Trupul micuței a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, iar în funcție de rezultat, se vor continua cercetările în cauză. Medicul care a consultat bebelușul susține că a consultat cum trebuie copilul, care nu prezenta simptome ale unei afecțiuni respiratorii.

Familia a anunțat că va iniția demersuri pentru sancționarea medicului. „O să mergem mai departe, trebuie să facem dreptate pentru a nu păți și alte familii ce am pățit noi. La morgă, când mi-am luat fetița am întrebat de ce mi s-a întâmplat asta și mi-au zis că a avut pneumonie”, a declarat, astăzi tatăl bebelușului„, au declarat parintii bebelusului.

Citeste si:Surpriza pe care un bărbat a trăit-o la doi ani după ce și-a pierdut soția în fața cancerului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini