Redactia.ro
Home » Știri » Irina Binder, omagiu emoționat, după moartea mamei sale: ”S-a stins, după ce i-am spus plângând că o iubesc”

Irina Binder, omagiu emoționat, după moartea mamei sale: ”S-a stins, după ce i-am spus plângând că o iubesc”

Irina Binder, omagiu emoționant, după moartea mamei sale. Celebra scriitoare, Irina Binder, trece prin momente extrem de dificile. Mama sa s-a stins, vineri dimineață, din viață, chiar în brațele sale. La scurt timp, Irina Binder a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook. A descris-o în cel mai frumos mod pe cea care i-a dat viață.

Irina Binder, omagiu emoționat, după moartea mamei sale: ”S-a stins, după ce i-am spus plângând că o iubesc”

Irina Binder, omagiu emoționant după moartea mamei sale. Irina Binder, celebra scriitoare a seriei ”Fluturi”, se confruntă cu cel mai greu moment din viața sa: decesul mamei. Femeia suferea de ani buni de o maladie severă, care a răpus-o, în cele din urmă, vineri dimineață, chiar în brațele fiicei sale. Ulterior, Irina Binder a scris rânduri impresionante despre cea care i-a dat viață, pe Facebook.

Irina Binder a mai mărturisit că mama sa a auzit-o spunându-i ”Te iubesc”, înainte de a se stinge și a zărit o lacrimă în colțul ochiului ei.

”Mama mea bună și frumoasă s-a stins azi dimineață. A plecat convinsă că va trăi, că se va vindeca… A plecat cu planuri de viitor, cu speranța și dorința de a ajuta oameni care au nevoie. Chiar și suferindă ea se gândea la alții și încerca să îi ajute.După ce s-a stins, când m-a auzit că i-am spus plângând că o iubesc, am zărit o lacrimă în colțul ochiului ei…Dacă și-ar fi putut lua rămas bun de la toată lumea, mama mea v-ar fi spus să aveți grijă de voi și să fiți buni orice ar fi, să vă bucurați de viață și de oamenii dragi. Și v-ar fi mulțumit de multe ori pentru tot. Se bucura enorm când cineva îi trimitea un gând bun, când îi citeam comentariile de la voi. Tuturor celor care ați fost buni cu mama mea vă mulțumesc și vă voi fi recunoscătoare toată viața”, a scris Irina Binder.

Irina Binder se aștepta la moartea mamei sale

Ultimul an a fost unul dificil pentru Irina Binder, pentru că știa va fi ultimul alături de mama sa. Speră că mama sa, va ajunge într-un ”Rai al mamelor”.

”Acum nu mai este un secret că am avut un an extrem de greu, am suferit cât pentru o viață… Am suferit cumplit văzându-i suferința și pentru că am știut că va pleca, am știut de ziua mea că va fi ultima dată când mama îmi va fi alături, am știut de Crăciun și de revelion că sunt ultimele sărbători cu ea, am știut de Crăciun că va fi ultima dată când mă așteaptă cu masa frumos aranjată și cu ceva gătit de ea… Abia putea sta în picioare, dar a muncit pentru noi… A fost cumplit să nu pot plânge în preajma ei, să mă prefac că totul este bine, să stau la căpătâiul ei și să îi țin mâna mică și lipsită de vlagă și să nu pot plânge, dar i-am dat ei tot curajul meu și toată forța mea. Nu am putut face mai mult. Dar sper că există un Rai al mamelor, un loc minunat și plin de pace, unde mâinile și picioarele mamelor noastre nu sunt niciodată obosite, unde nu există griji și dureri, ci doar pace și fericire…”, a mai scris Irina Binder.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: