Redactia.ro
Home » Monden » Irina Columbeanu a plecat de lângă tatăl ei. Ce se întâmplă acum cu fiica Monicăi Gabor

Irina Columbeanu a plecat de lângă tatăl ei. Ce se întâmplă acum cu fiica Monicăi Gabor

Irina Columbeanu a plecat de langa tatal ei, Irinel Columbeanu

Irina Columbeanu, fata Monicăi Gabor și al lui Irinel Columbeanu este plecată de doi ani din țară, în SUA. Tatălui ei îi este din ce, în ce mai dor de fiica lui. Doar că această trecere peste hotare a Irinei este una misterioasă, pentru că nu a mai revenit în țară, iar vlogurile cu mii de urmăritori nu mai sunt făcute. 

Irina Columbeanu, alături de mama sa

Irina Columbeanu a plecat de doi ani din țară, la mama sa, Monica Gabor în SUA. De atunci nu a mai revenit și a renunțat și la vlogurile cu 350.000 de urmăritori. Tatălui ei, Irinel Columbeanu îi este din ce, în ce mai dor.

Irina este ținută din scurt de mama ei, spun apropiații. ”Monica (n.red. Monica Gabor) a înscris-o pe Irina la o școală publică. Sunt foarte discrete, ies rar din casă. Irina este departe de fata pe care o știau toți în România, extrem de populară, era o mică vedetă aici, acolo însă nimeni nu o știe”, a spus pentru WOWbiz.ro un apropiat al acestora.

Irinel Columbeanu, în lacrimi de dorul fiicei sale

Omul de afaceri a apărut la TV cu ochii în lacrimi, la doi ani de când Irina s-a mutat în SUA, alături de Monica Gabor. Columbeanu spune că de la palatul din Izvorani a luat un singur lucru: un album primit cadou din partea PROTV în care apare alături de fetița lui.

”Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”  de la PROTV.

Irinel Columbeanu păstrează legătura cu Irina

Însă, după ce s-a războit cu fosta soție, ba chiar și-au aruncat cuvinte grele, acum cei doi, Irinel și Monica, în grija căreia se afla fata lor, au dat totul uitării și au o relație normală, comunică și fac totul pentru ca Irina să ducă o viață perfectă.

”Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a mai adăugat fostul milionar de la Izvorani.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au luptat, în 2011-2012, o perioadă lungă de timp pentru custodia fiicei lor, care, în cele din urmă a fost câștigată de afacerist. Astfel, până în urmă cu doi ani de zile, Irina a fost crescută de tatăl ei, asta până a ales să se mute la cea care i-a dat viață.

Monica Gabor s-a mutat de ani buni în SUA, unde locuiește cu Mr Pink, afaceristul de origine chineză cu care s-a căsătorit abia anul trecut. Ei au o vilă în Malibu unde Monica are grijă de Irina, fiica ei cu Irinel Columbeanu, și de Antony, băiețelul lui Mr Pink. Vila care este una luxoasă, îi oferă Irinei tot confortul pe care-l avea înainte și în casa tatălui său, la Izvorani, de la piscină și spații de joacă, până sală de fitness, chiar și cinema.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: