Redactia.ro
Home » Monden » Irina Columbeanu, gest impresionant pentru tatăl aflat în azil. Ce a făcut imediat cum a aflat starea în care se află Irinel

Irina Columbeanu, gest impresionant pentru tatăl aflat în azil. Ce a făcut imediat cum a aflat starea în care se află Irinel

irina columbeanu

Irinel Columbeanu ducea o viață de lux în urmă cu mai bine de un deceniu, însă viața i s-a schimbat radical, iar astăzi pare să fie doar o umbră a omului de afaceri care se lăuda cu petrecerile zgomotoase pe care le organiza la Izvorani. Irinel Columbeanu a ajuns în sapă de lemn, iar prietenii de odinioară l-au uitat. Singura lui fiică este la mii de kilometri de el, însă a făcut un gest care i-a umplut ochii de lacrimi.

Irina Columbeanu, gest impresionant pentru tatăl aflat în azil. Ce a făcut imediat cum a aflat starea în care se află Irinel

În urmă cu aproximativ două săptămâni, fostul om de afaceri Irinel Columbeanu a ajuns la azilul în care tatăl lui și-a dus ultimii ani din viață. Motivul pentru care Irinel Columbeanu a ajuns la azil este unul dureros.

Se pare că fostul afacerist suferă de un început de Alzheimer și a avut mai multe pierderi de memorie care l-au adus în imposibilitatea de a-și aminti cine este sau care era drumul spre propria casă. Grijile financiare îl copleșesc, însă, chiar și în azil pentru că Irinel nu dispune de suma de bani necesară pentru achita cheltuielile pe care le presupune traiul său aici.

Irinuca, singura lui fiică, se află la mii de kilometri distanță de el, tocmai în Statele Unite ale Americii, însă se pare că nu a fost indiferentă la suferința acestuia. Potrivit celor de la Fanatik, Irina a decis să facă un gest simbolic care a adus lacrimi în ochii bătrânului său tată, copleșit de probleme de sănătate și de singurătate. Adolescenta i-ar fi trimis lui Irinel 200 de dolari, sumă pe care a reușit să o strângă. La vederea unui asemenea gest, Irinel nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Irinel Columbeanu are un început de Alzheimer

În ultimii ani, starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu s-a degradat considerabil. Conform informațiilor oferite de către Ion Cassian, Irinel Columbeanu a luat decizia de a se interna la azil după ce a suferit nu mai puțin de 2 AVC-uri și ar fi ajuns în imposibilitatea de a se orienta singur pe stradă.

Nu doar o singură dată, Irinel Columbeanu nu a mai știut cum să ajungă acasă sau cine este, conform spuselor lui Ion Cassian, patronul azilului în care Irinel Columbeanu este cazat. Se pare că fostul afacerist suferă de un început de Alzheimer și are nevoie de supraveghere constantă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: