Redactia.ro
Home » Monden » Irina Deaconescu, nevoită să nască de urgență. Cu ce probleme se confruntă iubita lui Cristi Manea

Irina Deaconescu, nevoită să nască de urgență. Cu ce probleme se confruntă iubita lui Cristi Manea

GALERIE FOTO (3) Irina Deaconescu, nevoită să nască de urgență

Irina Deaconescu, nevoită să nască de urgență. Iubita celebrului fotbalist este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Deși trebuia să nască peste câteva zile, Irina Deaconescu a ajuns de urgență la spital. Blondina s-a confruntat cu probleme de sănătate care au dus-o direct în sala de nașteri.

Irina Deaconescu, nevoită să nască de urgență. Cu ce probleme se confruntă iubita lui Cristi Manea

Irina Deaconescu, iubita lui Cristi Manea a ajuns direct în sala de nașteri. Vedeta a acuzat stări de rău, iar medicii au decis să o ducă în sala de nașteri. Tânăra vloggeriță urmează să dea naștere celui de-al doilea copil, mai având acasă o fetiță. A fost o perioadă grea pentru Irina Deaconescu. Fiica ei și lui Cristi Manea, Victoria, s-a îmbolnăvit și a fost nevoie să fie internată în spital. Blondina s-a internat alături de fiica ei, dar a chemat-o pe mama ei la spital, deoarece nu s-a simțit deloc bine. Deși trebuia să nască peste câteva zile, Irina a ajuns în sala de nașteri. „Astăzi am fost la monitorizare și astăzi nasc, nu mai nasc pe 30(…) Mă liniștește foarte tare să știu că Victoria este bine, acum pot merge să nasc liniștită”, a povestit Irina pe rețelele de socializare.

Blondina a fost nevoită să își facă bagajul și să meargă la maternitate, iar în câteva ore, Irina și Cristi, își vor ține în brațe cea de-a doua fiica. „Am ajuns la clinică. Bebelușul apare în aproximativ două ore. Că spun sincer, după tot ce am trăit abia aștept să nasc și să beau un pahar mare de vin”, a mai scris aceasta pe Instagram.

Irina Deaconescu va naște mai devreme

Cu doar câteva minute înainte să intre în sala de naștere, Irina Deaconescut le-a spus fanilor din mediul online că abia așteaptă să nască, pentru a bea un pahar de vin. Problemele cu care s-a confruntat Victoria au determinat-o pe Irina să nască mai repede. Se pare că vedeta a luat un tratament pe stomacul gol. „În aproximativ 30 de minute intrăm în operație. Să vă fac un update la ultimele zile. Nu maiștiu ziua în care am internat-o pe Victoria. M-am trezit în pat cu ea, plină de sânge la nas, am mers cu ea la UPU, nu se știe exact de ce i-a curs sânge atât de tare.

A fost ținută în spital pentru că refuza să mănânce să bea apă. A fost greu în spital cu ea, eu în sărcinată cu câteva zile înainte să nasc, ea suferea, a fost horror. (…) Ieri am sunat-o pe mama mea să stea cu Victoria pentru că nu mai puteam. Am luat tratament preventiv să nu mă ia răceala și am făcut foarte rău că am luat toate pastilele o dată și pe stomacul gol și de alaltăieri până ieri am vomitat non-stop, ceea ce cred că a și făcut să apară contracțiile acum. Am pierdut puțin lichid, am venit la monitorizare și control mi-a spus că nu am cum să nasc pe 30, a zis că trebuie să vin astăzi. Nu sunt la fel de speriată cum eram la Victoria, pentru că știu exact ce urmează să se întâmple. Îmi e frică, evident, și e greu, e un sentiment aparte, dar sunt mult mai relaxată. Abia aștept să o văd pe bebelina”, a mai povestit aceasta, cu puțin timp înainte de a intra în sala de nașteri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: