Redactia.ro
Home » Monden » Irina Rimes a început să plângă pe InstaStory! Ce a pățit artista

Irina Rimes a început să plângă pe InstaStory! Ce a pățit artista

Irina Rimes a început să plângă pe InstaStory! Ce a pățit artista

Irina Rimes a început să plângă pe InstaStory! Cântăreața le-a povestit urmăritorilor și ce i s-a întâmplat.

Irina Rimes a început să plângă pe InstaStory! Ce a pățit artista

Irina Rimes a publicat recent pe pagina sa de Instagram un clip video prin care și-a surprins fanii, asta deoarece cântăreața a izbucnit în plâns. Artista le-a mărturisit urmăritorilor săi că nu plânge deoarece ar fi tristă dintr-un anumit motiv, ci că toată ziua i-a venit să strănute.

Ea le-a precizat fanilor săi că a avut două filmări în această zi și că diin cauza faptului că a tot strănutat a fost nevoită să-și refacă machiajul de fiecare dată, potrivit spynews.ro.

”Uite așa eu plâng toată ziua. Nu pentru că sunt tristă, dar îmi vine să strănut încontinuu. Azi am avut două emisiuni și m-am machiat de 4 ori, am nasul roșu ca la Rudolf, uite plâng, acum o să-mi curgă machiajul și iar va trebui să-l refac”, a povestit Irina Rimes pe Instagram.

Câți bani a pierdut Irina Rimes în pandemie

Pandemia de coronavirus a făcut ca toate evenimentele să fie anulate, iar artiștii au avut de pierdut mulți bani dacă nu și-au mai putut ține concertele. Printre cei ce au întâlnit provocări se numără și Irina Rimes, care a recunoscut că nu își permite să plece în vacanță într-o locație exotică din cauza banilor.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din showbiz-ul românesc, și cu toate că are o mulțime de vizualizări pe Youtube, pandemia i-a pus multe bețe în roate odată cu anularea evenimentelor. Vedeta a decis să vorbească despre situația ei financiară, explicând că nu o duce așa de bine precum credea toată lumea care îi urmărește parcursul în industria muzicală.

În timp ce mulți oameni au plecat în vacanță în pandemia de coronavirus imediat cum s-a putut, cântăreața a recunoscut că nu și-ar putea permite să meargă în Maldive. Aceasta se concentrează pe viitoarele proiecte, dar schimbările aduse de noul coronavirus i-au afectat grav bugetul.

”Nu știu să spun dacă sunt bogată sau săracă. Sunt OK. Nu pot să spun că sunt bogată pentru că sunt lucruri pe care mi-aș dori să le fac, dar nu am resursele financiare necesare. De exemplu, acum nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive sau oriunde. Dar dacă este o necesitate să plec în Franța pentru că am acolo studiouri, nu o fac pentru că îmi fac vacanțe în Franța, ci pentru că trebuie să îmi dezvolt acest business. Din moment ce se dezvoltă proiectul, devine un business. Muzica e în studio și la concerte. În rest este o strategie foarte bine definită. Depinde despre ce vorbim. Dacă trebuie să învestesc niște bani, găsesc. Iau de la mine, fac niște contracte de imagine, dar dacă trebuie să plec în Maldive acum, să îmi fac o vacanță pentru mine, nu mi-aș permite. Suntem în pandemie și nu știm când o să revenim la evenimente”, a spus Irina Rimes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: