Redactia.ro
Home » Știri » Irina Șușkova își strigă durere după ce soțul ei a fost ucis de ruși. Tânăra din Ucraina este devastată: „Viața mea stă lângă mine într-un sicriu închis”

Irina Șușkova își strigă durere după ce soțul ei a fost ucis de ruși. Tânăra din Ucraina este devastată: „Viața mea stă lângă mine într-un sicriu închis”

GALERIE FOTO (3) Irina Șușkova își strigă durere după ce soțul ei a fost ucis de ruși.

Irina Șușkova își strigă durere după ce soțul ei a fost ucis de ruși. Irina Șușkova, 25 de ani trăiește drama vieții sale. Soțul ei, ofițer al forțelor aeriene, și-a găsit sfârșitul în război în timp ce se afla în misiunea care avea loc în regiunea Sumî. Irina și Victor și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu numai un an și aveau planuri mari de viitor. Din păcate, toate acestea s-au năruit într-o clipă.

Irina Șușkova își strigă durere după ce soțul ei a fost ucis de ruși. Tânăra din Ucraina este devastată: „Viața mea stă lângă mine într-un sicriu închis”

Povestea de dragoste dintre Irina Șușkova și Victor Șușkova s-a năruit într-o clipă. Ofițer al forțelor aeriene, în vârstă de 25 de ani, și-a găsit sfârșitul în război în timp ce se afla în misiunea care avea loc în regiunea Sumî. Cei doi tineri s-au căsătorit în urmă cu un an și voiau să devină părinți. Îndurerată, Irina a scris un mesaj sfâșietor pe rețelelel de socializare prin care își exprimă durerea și tristețea profundă. Tânăra este revoltată, fiind nevoită să își schimbe destinul la doar 25 de ani, trăind o adevărată dramă.

„Sunt pe cale să scriu cele mai înfricoșătoare cuvinte din viața mea. Voi scrie în rusă, pentru că așa am vorbit doar cu tine. Nu pot să nu scriu, vreau ca toată lumea să strige cum ai fost.Stau lângă soțul meu mort. Viața mea stă lângă mine într-un sicriu închis. Viața mea care mi-a șters lacrimile și a spus că nu va pleca niciodată. Care a avut grijă de mine toată noaptea când mi-a fost rău.

Care se lăuda cu mine la fiecare pas. Și eu mă lăudam cu tine. E ca și cum nu mai exist.Nu cunosc un om mai pur, blând și mai demn. Ai fost cel mai bun în toate. Nu datorită mie. Așa a fost, le-ai făcut pe toate. Ai fost apreciat peste tot(…). Veneai acasă de la serviciu cu buzunarele pline de ciocolată, ca să nu fiu tristă.”, a scris Irina pe Facebook.

Irina îi blestemă pe rușii care i-au ucis soțul

Irina și Victor aveau tot viitorul înainte, dar războiul a distrus totul într-o fracțiune de secundă. Irina si Victor visau la momentul cand vor avea copii, dar tânăra va rămâne doar cu aceste gânduri arzătoare. Victor nu se va mai întoarce acasă, iar Irina îl va păstra în amintirea ei. Totodată, tânăra ucraineană îi blestemă pe rușii care i-au ucis soțul în atac.

Nu ți-a fost niciodată frică de nimic, nici măcar o dată. Zâmbeai în fiecare zi, chiar și atunci când nu erai bine. Îmi făceai toate poftele, chiar și cele mai stupide. Spuneai că vom avea mai mulți copii, că vrei o fetiță, spuneai asta în fiecare zi dată de Dumnezeu.După ce ne-am căsătorit, ai adăugat o casă lângă contactul meu, în agenda din telefon, și spuneai că sunt casa ta pentru totdeauna. Știam cât de insuportabili vom fi la bătrânețe, știam ce ochi vor avea copiii noștri.Tu ești inima mea! Sufletul meu ești tu! Ai fost și vei fi. Te iubesc enorm și sunt mândră de tine. Blestem acești ruși pentru tine dragul meu, pentru copiii noștri nenăscuți, pentru viețile noastre furate. Stau lângă soțul meu mort. Sunt văduvă la 25 de ani. Viața mea a fost furată de non-oameni. Viața mea a fost furată de nenorocita de Rusie.„, a scris Irina pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: