Redactia.ro
Home » Monden » Irina Tănase are un nou iubit, cu 23 de ani mai mare. Cine este multimilionarul cu care s-a cuplat fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase are un nou iubit, cu 23 de ani mai mare. Cine este multimilionarul cu care s-a cuplat fosta iubită a lui Liviu Dragnea

GALERIE FOTO (3)Irina Tănase are un nou iubit, cu 23 de ani mai mare.

Irina Tănase are un nou iubit, cu 23 de ani mai mare. La doar câteva luni de la despărțirea de Liviu Dragnea, Irina Tănase și-a refăcut viața. Tânăra a fost surprinsă la brațul unui multimilionar celebru, cu 23 de ani mai în vârstă ca ea.

Irina Tănase are un nou iubit, cu 23 de ani mai mare. Cine este multimilionarul cu care s-a cuplat fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Deși multă lume se aștepta ca cei doi să se căsătorească, Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Recent, tânăra a fost fotografiată la brațul unui multimilionar celebru, cu 23 de ani mai mare. Irina pare să-l fi dat uitării pe fostul politician, iar acum se bucură de compania noului iubit. Potrivit mediaflux.ro, blondina apare în compania unui milionar, Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”, în vârstă de 53 de ani. Cei doi s-au afișat împreună în public zilele trecute atunci când au luat prânzul într-un restaurant de lux din Capitală. Alături de ei au fost invitați parteneri ai afaceristului, semn că fosta iubită a lui Liviu Dragnea a făcut cunoștință cu cercul de prieteni ai lui Akoury.

Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”, spunea Irina Tănase.

Cine este iubitul Irinei Tănase

oger El Akoury este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de pe piața medicamentelor, drept dovadă și porecla cu care s-a ales de-a lungul anilor. În prezent, ese cel mai important acționat al grupului „A&D Pharma”, iar în trecut a deținut lanțul farmaceutic „Sensiblu”. În urmă cu 5 ani libanezul a decis să-și vândă afacerea unui fond ceh de investiții care deține „Dr. Max” și un renumit lanț de case de pariuri, pentru suma de 400 de milioane de euro. În prezent, Akoury este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest.

Noul partener al Irinei Tănase a fost desemnat și cetățean de onoare în zona Capitalei, în urmă cu doi ani. Noul cuplu a fost surprins în public zilele trecute, pe când lua prânzul în centrul Capitalei. Libanezul este o prezentă foarte discretă în România și are o mare pasiune pentru artă, fiind unul dintre cei mai mari colecționari de tablouri de la noi. El a fondat Muzeul de Artă Recentă din București, inaugurat în 2018.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: