Redactia.ro
Home » Monden » Irina Ursu se alătură echipei Observator, Antena 1. O înlocuiește pe Octavia Geamănu: „Vin în fața unui alt tip de public”

Irina Ursu se alătură echipei Observator, Antena 1. O înlocuiește pe Octavia Geamănu: „Vin în fața unui alt tip de public”

GALERIE FOTO (2)

Jurnalista Irina Ursu, cea care a făcut parte din trustul Aleph News și care a lucrat timp de 4 ani și pentru Pro TV, la Cluj  este de acum, parte a echipei de prezentatori Observator, din cadrul trustului Intact Media, la postul TV, Antena 1. Telespectatorii o vor putea urmări la pupitrul emisiunii „Observatorul de weekend”, ora 19.00, în fiecare week-end, începând de sâmbătă, 16 iulie. Iată toate detaliile!

Cine este Irina Ursu, cea care se alătură echipei Observator, Antena 1

„Absolventă a Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism și a masteratului de Relații Publice și Publicitate, tot în cadrul FSPAC, Irina Ursu a îmbinat de la început studiul cu munca în redacție. Reportajele și transmisiunile live realizate în cadrul jurnalelor naționale și prezentarea unui jurnal regional i-au deschis ulterior drumul către rolul de prezentator și realizator de emisiuni”, se arată în comunicatul celor de la Antena 1.

Irina Ursu i-a luat locul Octaviei Geamănu

Irina Ursu a primit cu entuziasm oportunitatea de a se alătura echipei Observator, Antena 1:

„Sunt un om ambițios căruia îi plac provocările. Să intru în echipa Observator este pentru mine o provocare. Vin în fața unui alt tip de public, căruia trebuie să îi livrăm conținut de calitate, pentru că acest public devine din ce în ce mai pretențios. Am văzut în ultimii ani schimbări în felul în care Observator abordează subiectele, mai aproape de interesul oamenilor și de modul lor actual de viață. Există aici proiecte cu potențial de dezvoltare în viitor la care simt că pot să contribui. Am găsit, la Observator, o echipă formată atât din oameni cu experiență, cât și din oameni tineri, energici și entuziaști. Mi-am început cariera într-o televiziune generalistă, am continuat într-o televiziune de știri, iar acum revin într-o televiziune generalistă. E un mix frumos. Abia aștept întâlnirea cu publicul căruia vreau să îi transmit din energia mea!”, a declarat Irina Ursu, potrivit aceluiași comunicat.

Când o vom vedea pe Irina Ursu la TV

În fiecare week-end, la ora 19.00, Irina Ursu le va aduce telespectatorilor Observator Antena 1 cele mai importante informații ale zilei, dar și seriile și campaniile care vorbesc despre fenomenele din țara noastră.

Sursa foto: Antena 1

Octavia Geamănu atacă trustul lui Voiculescu

În prezent, Octavia Geamănu demarează un atac asupra trustului Intact Media, prin intermediul avocaților ei, deoarece a fost înlocuită.

Aceasta a declarat pentru „paginademedia.ro” că încă se află sub contract cu Antena 1 și continuă să vină la serviciu. Trustul Intact nu a făcut nicio declarație față de situația creată.

„În acest moment sunt sub contract şi îl respect, vin la muncă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00″, a declarat Octavia Geamănu, potrivit „Click!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: