Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu a dezvăluit de ce Monica Gabor și Irina nu au fost prezente la lansarea cărții sale

Irinel Columbeanu a dezvăluit de ce Monica Gabor și Irina nu au fost prezente la lansarea cărții sale

Irinel Columbeanu a lansat recent cel de-al doilea volum al cărții sale, dar evenimentul pentru promovarea acestuia nu a fost pe măsura așteptărilor sale. Având în vedere că Monica Gabor este figura principală a scrierii sale, mulți s-au așteptat ca aceasta să fie prezentă alături de el. În realitate însă, omul de afaceri a fost singur, iar cei care i-au acceptat invitația au fost puțini.

Irinel Columbeanu și-a dorit ca Monica Gabor să-i fie alături la lansarea cărții sale

Irinel Columbeanu a trecut în ultimii ani printr-o perioadă foarte dificilă a vieții sale, după ce afacerile sale au eșuat. A pierdut tot ce avea, inclusiv impresionanta casă de la Izvorani, dar în cele din urmă a reușit să-și revină din punct de vedere financiar. Deoarece a trăit o viață plină de evenimente, la vârsta de 64 de ani, a decis să scrie o carte despre viața sa, în care a povestit pe larg cele mai importante evenimente prin care a trecut.

Dacă primul volum a avut-o în centru pe Anna Lesko, cel de-al doilea a prezentat căsnicia afaceristului cu Monica Gabor. După ce s-au cunoscut în anul 2005, s-au căsătorit în 2006, iar cinci ani mai târziu au divorțat.

Domnul Columbeanu a mărturisit că-și dorește ca Irina și Monica să fie prezente la evenimentul de lansare al cărtii sale, dar acest lucru nu a fost posibil. După ce primul volum a fost lansat, a mărturisit că dorește s-o invite atât pe fosta lui soție, cât și pe actualul partener al acesteia, Mr. Pink.

„Îi aștept, eu i-am invitat pe amândoi, așa mi s-a părut normal. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni amândoi, împreună cu Irina, la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie. A zis că studiază varianta, să mai vadă.

Irina o să aibă școala, la ea e mai dificil. Sunt un om discret, nu-mi place să întreb prea multe. Va depinde însă și de situația cu restricțiile din pandemie. El nu a fost niciodată în România”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru Playtech.ro

Irinel Columbeanu a dezvăluit de ce Monica Gabor și Irina nu au fost prezente la lansarea cărții sale

Evenimentul de lansare a fost mult așteptat, dar Monica Gabor și Irina Columbeanu nu și-au făcut apariția. Motivul ar fi, se pare, faptul că fiica omului de afaceri este la școală, iar o călătorie în România ar însemna să piardă mult prea mult de la școală.

„Primul volum dacă l-ar fi citit cred că mi-ar fi comunicat părerea lor, iar eu, când am vorbit ultima oară cu Irina nu mi-a spus nimic, iar Monica nu ar fi ezitat să-mi spună. Pe Irina n-am invitat-o pentru că ea are școală în această săptămână și n-am vrut să-i tulbur frecventarea cursurilor, iar pe Monica am invitat-o în scris, pe Whatsapp, iar pe Mr. Pink telefonic. Mr.Pink mi-a zis să-l las să discute cu soția lui și încă nu mi-a răspuns decomandată, dar mă rog, acum e târziu”, a mărturisit Irinel Columbeanu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: