Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu ar vrea să se împace cu Monica Gabor. Cum s-a dat de gol

Irinel Columbeanu ar vrea să se împace cu Monica Gabor. Cum s-a dat de gol

Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu ar vrea să fie din nou împreună cu Monica Gabor, fostă Columbeanu în perioada relației lor. Omul de afaceri, care duce stă acum într-un apartament cu două camere și o duce greu financiar, a recunoscut în emisiunea ”La Măruță” că ar vrea să se împace cu fosta divă de la Izvorani. 

Irinel Columbeanu ar vrea să fie iar împreună cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu surprinde tot mai mult în ultima perioadă. Dacă a stârnit uimire după ce și-a pierdut Palatul de la Izvorani și este nevoit să stea într-un apartament cu două camere, în Colentina, cu chirie, acum a uimit din nou. Asta după ce a spus în emisiunea „La Măruță” că ar vrea să se împace cu Monica Gabor, fosta lui soție.

Cum a renoscut Irinel Columbeanu

Măruță îi descoase tot mai mult pe cei care vin în emisiune la proba cu sosurile picante. Cum sunt unii care nu reușesc să mânânce atât de picant pe cât sunt sosurile, preferă să le fie citită întrebarea. Așa s-a întâmplat și în cazul omului de afaceri. La întrebarea, cu care dintre fostele lui partenere s-ar împăca, având următoarele variante de răspuns: Anna Lesko, Monica Columbeanu sau Romanița Iovan, Irinel Columbeanu a precizat că cu Monica Gabor.

Irinel Columbeanu este tot mai trist în ultima vreme. Nu și-a mai văzut fiica, Irina, de doi ani. Aceasta este plecată în SUA , alături de mama ei, Monica Gabor. Irinel Columbeanu păstrează un album foto cu fata lui.

„Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală’, a transmis Irinel Columbeanu la Vorbește Lumea.

Irinel Columbeanu se află într-o situație financiară precară în ultima vreme. Și Monica Columbeanu știe de acest lucru și se zvonește că i-a propus să vină în America și chiar un job acolo.

”Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine. Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc’, a spus Monica Gabor. ”, a declarat Monica Gabor pentru revista VIVA.RO.

Și de parcă situația precară nu ar fi fost suficientă, vila impozantă din Izvorani, unde omul de afaceri a locuit cu Monica Columbeanu a ars . Nu se știe caua incendiului devastator. Cert este că focul a pornit de la subsol și a ajuns la opere de artă de valoare.

Irinel și Monica Columbeanu s-au despărțit în urmă cu nouă ani, pe când Irina avea aproximativ trei ani. Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr.Pink și are și un copil cu acesta, pe nume Anthony. Monica și Mr Pink s-au căsătorit în secret.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: