Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu iubește din nou! Fostul soț al Monicăi Gabor s-a îndrăgostit nebunește de o milionară

Irinel Columbeanu iubește din nou! Fostul soț al Monicăi Gabor s-a îndrăgostit nebunește de o milionară

GALERIE FOTO (2)

Timp de doi ani Irinel Columbeanu a fost un bărbat singur, dar, se pare că de data aceasta și-a găsit aleasa. Fostul milionar de la Izvorani a combinat o femeie mai bogată și s-a afișat recent cu ea. Cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată.

Nimeni nu se aștepta ca Irinel Columbeanu să reușească să mai cucerească într-un fel sau altul vreo femeie, dar iată că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Bărbatul a cunoscut o femeie frumoasă, mult mai bogată decât el și este pregătit să își dea frâu liber sentimentelor.

Cine este femeia care i-a furat inima lui Irinel Columbeanu

Fostul soț al Monicăi Gabor și-a dorit să își găsească o femeie sinceră, deșteaptă și cu mult bun simț pentru a putea clădi împreună o familie frumoasă. La scurt timp după ce și-a exprimat clar doleanțele, lucrurile par că s-au concretizat imediat.

Astfel, Irinel Columbeanu a dat peste Ani, o femeie trecută de prima tinerețe de această dată, care pare că i-a furat inima fostului milionar. Unde mai pui și că are o situație financiară destul de bună, după cum declară chiar bărbatul. Cei doi se află în acest moment în Delta Dunării, acolo unde petrec momente frumoase departe de toată agitația din Capitală.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la Periprava, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru Cancan.ro.

Irinel Columbeanu și Ani, noua sa iubită
Irinel Columbeanu și Ani, noua sa iubită

Irinel Columbeanu pleacă în America

Una dintre dorințele uriașe ale lui Irinel Columbeanu este aceea de a-și vedea din nou fiica. Irinuca nu a mai pășit pe pământ românesc de multă vreme, tocmai de aceea tatăl său a luat decizia de a merge în America în acest an.

„Voi pleca în America pe 13 iunie. Deja am stabilit cu Irina, mi-am rezervat și biletele de avion”, a explicat Irinel Columbeanu pentru sursa menționată anterior.

Surpriza a venit în momentul în care fostul milionar de la Izvorani a susținut că și-ar dori ca Ani să îl însoțească de această dată în America. Urmează să vedem dacă femeia va face acest pas mare sau nu.

„Eu o să-i propun, nu știu, însă, dacă va dori și dacă va putea veni atunci cu mine”, a adăugat Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: