Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, marcat profund de greutățile vieții. Cum arată fostul milionar de la Izvorani, după un AVC, pierderea averii și divorțul de Monica Gabor

Irinel Columbeanu, marcat profund de greutățile vieții. Cum arată fostul milionar de la Izvorani, după un AVC, pierderea averii și divorțul de Monica Gabor

GALERIE FOTO (5)

Viața lui Irinel Columbeanu ar putea fi asemuită cu o dramă cu intrigi de film sau cu pagini captivante dintr-o carte. În vârstă de 66 de ani, fostul milionar de la Izvorani, cunoscut pentru perioada sa de succes și opulență, a trecut printr-o metamorfoză profundă. Problemele de sănătate și situația financiară precară au lăsat urme adânci asupra identității și apariției sale.

Irinel Columbeanu a avut o apariție neașteptată în cadrul celebrei emisiuni online „Fiță cu Adiță”, găzduită de Adiță Voicu și difuzată pe platforma YouTube, sub numele „theXclusive”. Acest moment de dezvăluire a dezvăluit un Irinel total schimbat: cu părul cărunt, barbă bine îngrijită și o prezență fizică mult mai fragilă. De necontestat este faptul că accidentul vascular cerebral suferit în februarie 2022 a lăsat amprente vizibile asupra sănătății sale.

Irinel Columbeanu, marcat de problemele pe care le-a întâmpinat în ultimii ani

În timpul interviului, observatorii au remarcat că Irinel a întâmpinat dificultăți în mișcare și că nu și-a putut menține complet deschis ochiul drept. Aceste semne subliniază că recuperarea după accidentul vascular cerebral este un proces complex și dificil. În timpul discuției cu moderatorul emisiunii, Irinel a împărtășit regretele sale privind decizia de a candida la Primăria Capitalei în 2012, fapt care, în viziunea sa, a atras ghinionul și a contribuit la dificultățile actuale.

„Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la banca de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”, a declarat Irinel Columbeanu.

Ce spune Irinel despre Monica Gabor

Pe parcursul interviului, Irinel Columbeanu a făcut o călătorie în timp pentru a-și rememora anii petrecuți alături de Monica Gabor, femeia care i-a dăruit o fiică, pe Irinuca. Fostul magnat financiar a exprimat regrete profunde față de deciziile luate în perioada de sfârșit a căsniciei lor, cu accent pe divorțul controversat din 2011. Această rememorare a fost însoțită de o notă de tristețe și melancolie, oferind o perspectivă emoțională asupra trecutului său.

„Nunta a fost foarte frumoasă, păcat că nu am rămas împreună, ar fi fost bine și frumos să creștem fetița împreună! Despărțirea a fost foarte urâtă! Monica era un copil, nu a meritat tot circul făcut la porțile palatului din Izvorani! Acum am dat la pace, dar prea târziu! Îmbătrânim, devenim neputincioși, multe boli etc. Regretele sunt tardive”, a declarat Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: