Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, mesaje emoționante pentru Monica Gabor și Irinuca, după lansarea cărții sale. „În așteptarea apariției tale…”

Irinel Columbeanu, mesaje emoționante pentru Monica Gabor și Irinuca, după lansarea cărții sale. „În așteptarea apariției tale…”

Irinel Columbeanu se numără printre bărbații cu o experiență vastă de viața, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. La vârsta de 64 de ani, a decis să-și împărtășească trăirile cu oamenii din jurul său prin publicarea unei cărți, în care a povestit cu sinceritate cum a ajuns omul de astăzi.

Irinel Columbeanu, mesaje emoționante pentru Monica Gabor și Irinuca, după lansarea cărții sale. „În așteptarea apariției tale…”

Irinel Columbeanu a trecut în ultimii doi ani printr-o perioadă foarte dificilă a vieții sale, după ce s-a confruntat cu probleme financiare serioase. Nu demult era unul dintre cei mai bogați bărbați din țara noastră, dar afacerile nu au mai funcționat pentru el. A pierdut tot ce avea, inclusiv impresionanta proprietate de la Izvorani, așa că a fost nevoit să se adapteze la un stil de viață mult mai modest.

A trecut cu bine peste greutăți însă, iar situația lui financiară s-a îmbunătățit în ultimele luni. A revenit în fața publicului după o perioadă de absență, împărtășindu-și pe această cale trăirile și concluziile după această încercare grea. Pe lângă aparițiile sale în presă și la televizor, a decis să-și scrie și propria bibliografie în două volume, cărți în care a povestit cu sinceritate despre evoluția sa personală și profesională.

Primul volum al seriei „Istoriile unui vehement. Ipocrația” a fost lansat în urmă cu câteva săptămâni și a cuprins perioada de tinerețe a afaceristului român, precum și relația cu Anna Lesko. În acest proces a fost susținut de fosta sa soție, Monica Gabor, și de fiica lor, Irina, care au primit și ele propriile lor ediții, semnate de Irinel Columbeanu. Fiecare a primit și un mesaj deosebit pe prima pagină, chiar dacă niciuna dintre ele nu a apărut încă în carte.

„Fiicei mele Irina,

În așteptarea apariției tale, at least în cel de-al doilea volum și forever in my heart.”, este mesajul scris pe prima pagină a cărții pentru Irina.

„Monicăi,

Împreună cu cele mai curate și sincere gânduri ale mele.

P.S.: Cam pe la pagina 187, de-abia veneai pe lume:))”, a scris Irinel Columbeanu în cartea trimisă Monicăi Gabor.

Monica Gabor, invitată la lansarea celui de-al doilea volum

Irinel Columbeanu pregătește deja lansarea celui de-al doilea volum al seriei sale, despre care a vorbit cu multă încântare. Speră că la eveniment să participe și Monica Gabor, mai ales că ea va fi figura centrală a acestuia. Speră cu această ocazie să-și revadă și fiica, care a plecat în SUA pentru a-și urma studiile. Omul de afaceri este convins că cele două își doresc să fie alături de el în acest moment important, însă se teme că revederea nu va fi posibilă din cauza programului și a situației epidemiologică cu care ne confruntăm.

„I-am spus Monicăi să vină și ea la lansarea celei de-a doua cărți, care are loc în februarie. Și normal ar fi, fiindcă figurează și ea în acest cel de-al doilea volum, să vină. E chiar personajul principal. Și dacă vine ea, poate vine și Irina, dar mi-am dat seama că are școală. Mie mi-ar plăcea să vină, dar nu vreau să le încurc programul. Sunt convins că și ele își doresc să vină, dar acum să vedem dacă va fi posibil.”, a declarat acesta pentru wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: