Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, revedere emoționantă! Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi? Fosta iubită l-a scos din azil FOTO 

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, revedere emoționantă! Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi? Fosta iubită l-a scos din azil FOTO 

Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru

Irinel Columbeanu a avut parte de o surpriză neașteptată, fosta iubită, Oana Cojocaru, l-a vizitat. În vârstă de 66 de ani, Columbeanu a fost întâmpinat de Oana, cu care a avut o relație pasională timp de trei ani, până în 2021. Iată detaliile!

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, revedere emoționantă

Fiecare detaliu al acestei întâlniri a fost dezvăluit, aducând în prim-plan o poveste de dragoste, amintiri și prietenie.

„Mă bucur că a venit Oana acum câteva zile pe la mine, a venit în vizită, la azil, unde stau eu, cu mașina ei, și am mers la un restaurant de pe marginea unui lac. Am stat cam o oră de vorbă cu ea, la restaurant. A fost foarte frumos, am depănat amintiri pe care noi doi le-am strâns împreună. Din câte știu, Oana o să mai vină pe la mine, nu are de ce să nu vină”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi? Fosta iubită l-a scos din azil 

Această întâlnire a adus în prim-plan nu doar emoții puternice, ci și un prânz plin de delicatese. Atât Irinel Columbeanu, cât și Oana Cojocaru, s-au delectat cu preparate alese din meniu, oferite din partea casei.

„La masă am avut de toate, am mâncat niște paste, rață, chiar am avut de toate pe masă. Consumația nu am plătit-o nici eu, dar nici Oana, a fost din partea casei”, conform sursei citate. 

Sursa foto: Click!

Această revedere plină de tandrețe și amintiri vine să dovedească că legăturile puternice rămân întipărite în inimile oamenilor, chiar și în ciuda trecerii timpului și a schimbărilor. Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, două nume care au fost odată în centrul atenției mediului monden, își reafirmă acum prietenia și respectul reciproc, demonstrând că unele legături sunt mai puternice decât orice altceva.

Deși trecutul lor a fost marcat de multe dezbateri, întâlnirea lor recentă a demonstrat că între cei doi există încă un loc special, unde amintirile frumoase și sentimentele sincere își găsesc locul

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: