Redactia.ro
Home » Monden » Irisha de la Survivor România a trăit un adevărat calvar. Fostul iubit milionar a terorizat-o

Irisha de la Survivor România a trăit un adevărat calvar. Fostul iubit milionar a terorizat-o

GALERIE FOTO (8) Irisha de la Survivor România a trăit un adevărat calvar.

Irisha de la Survivor România a trăit un adevărat calvar. În urmă cu câteva zile, Irina Ceban a intrat în competiția Survivor România pentru a-și depăși limitele. Moldoveanca face parte din echipa Faimoșilor, alături de Raluca Dumitru, noua concurentă a emisiunii. Irisha este o fire puternică, mai ales după ce a trecut prin situații dramatice. Bruneta s-a iubit cu un milionar moldovean dar relația cu acesta a devenit un adevărat calvar pentru ea.

Irisha de la Survivor România a trăit un adevărat calvar. Fostul iubit milionar a terorizat-o

Irisha de la Survivor România a trăit un adevărat calvar. Irina Ceban, concurenta din Republica Moldova care a intrat la Survivor România 2021 a trăit un adevărat calvar. Artista a trăit o poveste de dragoste, dar aceasta s-a dovedit a fi foarte toxică pentru ea. Când avea 18 ani s-a îndrăgostit de un milionar moldovean, cu 14 ani mai în vârstă, iar relația a durat 8 ani. După o perioadă frumoasă, cu multe vacanțe de lux și cadouri scumpe, a urmat o perioadă de coșmar pentru Irisha. Aceasta a povestit că bărbatul devenise obsedat și posesiv, îi interzicea să îmbrace haine sexy, să cânte. Ba chiar se folosea de influența sa pentru a nu avea noroc în carieră. Enervată de crizele de gelozie ale bărbatului, Irina a decis să pună capăt relației, iar atunci el a pus detectivii pe urmele ei.

Concurenta de la Survivor România a scăpat de fostul iubit abia când s-a mutat în România. I-a luat peste doi ani să-și poată facă o nouă relație. ”Am fost 8 ani cu acest bărbat. La început, chiar a fost foarte frumos. Cam un an și jumătate spre doi. Cu timpul, au început să se schimbe lucruruile, și-a schimbat atitudinea, felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere, la un restaurant. S-a enervat, nici nu mai țin minte motivul și a lovit cu pumnul în masă, a început să țipe de față cu toată lumea.Nu-i plăcea ceea ce fac, muzica, scena, modelingul… I se părea că mă expun prea mult”, a povestit Irisha.

Cum arăta Irina înainte de operația de rinoplastie

Noua concurenta de la Survivor România nu se ferește să recunoască că are o intervenție estetică la nas. Aceasta a explicat că era foarte complexată de nasul ei, iar anul trecut a decis să facă o rinoplastie.„Eu am fost toată viața slabă, merg la sală tocmai ca să pun masă musculară. Am fost slabă de mică și oarecum sufeream de faptul că nasul ieșea și mai tare în evidență. Mâ gândeam în fiecare zi că vreau să-mi modific nasul, să-l fac mai mic, pentru că asta mă va face fericită, asta va schimba oarecum felul în care mă simt. Cred că operația va aduce multă fericire în viața mea și mai multă siguranță pe mine”, povestea Irina.

Deși a avut teamă de bisturiu, Irisha a învins cu brio această frică și a mers la operația de rinoplastie. Acum, vedeta este foarte fericită cu noua forma a nasului său. „M-am pregătit psihic mai bine de 10 ani pentru această intervenție și nu regret nicio secundă, chiar dacă acum îmi este greu și trec prin perioada de reabilitare, disconfort și durere”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: