Redactia.ro
Home » Monden » Își mai dorește Roxana Ionescu să rămână însărcinată? Declarațiile ”mamei natură”

Își mai dorește Roxana Ionescu să rămână însărcinată? Declarațiile ”mamei natură”

Roxan Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit, în urmă cu câteva zile, iar acum mulți se întreabă dacă mai vor să devină părinți, după ce fosta ”mama natură” a pierdut o sarcină acum doi ani.

Își mai dorește Roxana Ionescu să rămână însărcinată? Declarațiile ”mamei natură”

Roxana Ionescu a dezvăluit, recent, în cadrul unui interviu, că ea și Tinu Vidaicu își doresc în continuare copii, chiar dacă în 2019 nu au reușit să-și mai strângă în brațe copilul mult așteptat. Roxana Ionescu a pierdut atunci bebelușul în a șasea lună de sarcină.

De asemenea, Roxana Ionescu a mai dezvăluit că ea și Tinu Vidaicu vor pleca în luna de miere abia în iarnă, deoarece acum vor să se axeze pe afacerea lor din Timișoara, unde dețin un club.

”Noi avem două cluburi in Timisoara, dar nu am făcut acolo petrecerea, Nu a plecat nimeni in patru labe de acolo. Noi, la club, avem niste shot-uri renumite cu struguri, pe care le am adus la acest club (n.r. la clubul unde s-a ținut petrecerea). Luna de miere poate va avea loc la iarna. Ne dorim un copil, asteptam foarte tare momentul acesta”, a declarat Roxana Ionescu.

Roxana Ionescu, despre copilul pierdut: ”A fost urât, greu”

În cadrul unui interviu, Roxana Ionescu spunea că episodul în care a pierdut sarcina în a șasea lună a fost cel mai dureros din viața ei.

Dramă fără margini! Roxana Ionescu a pierdut sarcina cu puţin timp înainte să nască

„Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza. Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. – Tinu Vidaicu). Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.”, a spus Roxana Ionescu la Teo Show.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu voiau să se căsătorească încă de anul trecut, dar pandemia i-a determinat să amâne evenimentul.”Nu aveam o data stabilită, dar am vrut să facem nunta în vara lui 2020, dar nu s-a mai putut. Nu am reprogramat nunta pentru 2021 pentru că am intuit că nu se va întâmpla nicio minune. Noi suntem oricum spontani. Nu am apucat să dăm nici bani pentru local. Nici rochia de mireasă nu am ales-o, dar am în minte ceva. Nu am făcut o simulare, dar știu cum va fi. Sper să fie, de fapt, două rochii, pentru că voi vrea una mai elegantă pentru biserică și una mai ușor de purtat pentru petrecere”, a spus vedeta la o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: