Redactia.ro
Home » Știri » Își plânge copilul mort dansând pe manele! Mama baiețelului mort din Pecineaga filmată în discotecă

Își plânge copilul mort dansând pe manele! Mama baiețelului mort din Pecineaga filmată în discotecă

Incredibil! Mama băiețelului găsit mort în Pecineaga, își plânge copilul dansând la discotecă

Mama baiețelului mort din Pecineaga. Incredibil! Mama băiețelului găsit mort în Pecineaga, își plânge copilul dansând pe manele. Imaginile cu mama băiatului găsit mort la Pecineaga, dansând pe manele într-o discotecă, a revoltat o țară întreagă. Video-ul a fost postat pe Incredibil!

Își plânge copilul mort dansând pe manele! Mama baiețelului mort din Pecineaga filmată în discotecă

Potrivit cancan.ro, mama băiețelului de opt ani găsit mort în Pecineaga, a fost filmată în timp ce dansa pe manele într-o discotecă. Unii dintre internauții sperau ca filmarea să nu fie de actualitate, dar martorii din localitate, susțin că au văzut-o pe femeie chiar în noaptea de sâmbătă.

Se vede că femeia are la gât o eșarfă neagră. ”Care mamă?! Asta-i mamă? Nu o mai numiți așa, vă rog frumos. Mamă e o icoană pentru copilul ei, ceea ce, asta nu e/ A fost tatăl judecat, aș fi vrut să existe o filmare și cu el să se vadă cum muncește pentru o pâine în continuare pentru ceilalți copiii, sunt doar cateva dintre comentariile postate pe Internet.

Alexandru a fost găsit mort, într-un bazin cu fecale

La începutul lunii noiembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga, au fost anunțați cu privire la dispariția lui Iulian Alexandru Bițică. ăiatul în vârstă de 8 ani a dispărut în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se juca. Activități de căutare au fost desfășurate de către polițiști din cadrul IPJ Constanța. Trupul micuțului a fost găsit mort la câteva zile mai tarziu de doi paznici, care l-au observat plutind într-un bazin cu fecale.

Citeste si:Curs valutar BNR 4 decembrie 2019. La ce valoare a ajuns astăzi moneda europeană

Loading...