Redactia.ro
Home » Știri » Ispita Beni, declarații incendiare despre Iustina Loghin. Concurenta și-a pierdut complet inhibițiile

Ispita Beni, declarații incendiare despre Iustina Loghin. Concurenta și-a pierdut complet inhibițiile

GALERIE FOTO (6)

Sezonul opt al emisiunii „Insula Iubirii” continuă să surprindă telespectatorii, iar Thailanda este locul unde tensiunile și emoțiile ating cote maxime. În ultima ediție, Iustina a fost în centrul atenției, provocând o adevărată furtună de reacții.

După câteva pahare de cocktail-uri, tânăra și-a pierdut complet inhibițiile și s-a distrat fără rețineri, oferind un spectacol de neuitat. Cu toate acestea, telespectatorii nu au văzut tot ce s-a întâmplat, iar ispita Beni a dezvăluit mai multe detalii picante.

Cele cinci cupluri care participă la „Insula Iubirii” au ajuns aproape de mijlocul testului

Tentația este la tot pasul, unii concurenți gustând din plin din ea, în timp ce alții rămân rezervați. Iustina face parte din prima categorie, cedând complet tentației. Supărată de imaginile cu partenerul ei, Cornel, Iustina a decis să trăiască din plin experiența „Insula Iubirii”.

În cea mai recentă ediție, alcoolul a jucat un rol important, șatena renunțând la orice reținere și devenind sufletul petrecerii. Mișcările ei de pe ringul de dans au fost atât de dezinvolte, încât telespectatorii au rămas uimiți.

Ispita Beni a fost cea care a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat. După ce a văzut imagini compromițătoare cu Cornel, Iustina a pierdut controlul. Supărată, a decis să profite la maxim de această experiență, lăsându-se învăluită de aburii alcoolului și distrându-se fără rețineri. Telespectatorii au văzut doar o parte din ceea ce s-a întâmplat, dar se pare că Iustina a fost mult mai dezinvoltă decât a arătat camera.

Potrivit lui Beni, Iustina nu s-a limitat doar la dansuri provocatoare, ci a fost dezinvoltă pe tot parcursul serii, arătând mai mult decât ar fi fost de așteptat. „Iustina e sufletul petrecerii, ne mai arată o «maimuță», o «pisicuță», un silicon”, a comentat Beni, oferind o imagine mai clară asupra comportamentului ei.

În timp ce Iustina făcea spectacol pe insula ei, Cornel avea propriile sale frământări

Bărbatul a fost profund afectat de cuvintele dure ale partenerei sale, care l-au rănit profund.Dezamăgit și rănit, Cornel a luat o decizie drastică. După ce a văzut comportamentul Iustinei la televizor, a decis să renunțe la poeziile romantice pe care i le scrisese.

„N-am crezut că o persoană poate să spună asta la televizor. E ceva de nedescris. M-a jignit într-un mod în care nu pot să iert. Practic, în seara asta a șters toate sentimentele pe care le mai aveam. E o caracterisitică a ei când se enervează. Nu ține cont de nimeni și nimic. Asta nu doar cu mine. Chiar și cu părinții ei face la fel.

După primul bonfire îi scrisesem o poezie, o pusesem lângă cabană, dar după ce l-am văzut, m-am dus am luat-o și am aruncat și am scris că nu merită nici ea”, a spus Cornel.

Experiența trăită de Iustina și Cornel la „Insula Iubirii” scoate la iveală emoții și reacții care nu au fost vizibile pe micile ecrane. Fiecare dintre ei a fost pus la încercare, iar rezultatele au fost pe măsură. Iustina, în încercarea de a uita de problemele cu Cornel, a ales să se distreze, dar a sfârșit prin a provoca și mai multe tensiuni. Pe de altă parte, Cornel, deși rănit de comportamentul partenerei sale, a ales să își exprime sentimentele prin gesturi și cuvinte, dar a fost nevoit să renunțe la ele din cauza dezamăgirii profunde.

Sezonul opt al „Insulei Iubirii” continuă să aducă în fața telespectatorilor momente intense, pline de surprize și răsturnări de situație. Fiecare ediție aduce noi provocări pentru concurenți, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum vor evolua relațiile dintre aceștia. Iustina și Cornel sunt doar un exemplu de cuplu care a fost pus la încercare, iar modul în care vor reuși să depășească aceste momente va fi urmărit cu interes de fanii emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: