Redactia.ro
Home » Monden » Ispita de la „Insula Iubirii” a fost diagnosticată cu cancer: „Scriu cu lacrimi în ochi…”

Ispita de la „Insula Iubirii” a fost diagnosticată cu cancer: „Scriu cu lacrimi în ochi…”

GALERIE FOTO (4) Ispita de la „Insula Iubirii”

Una dintre ispitele emisiunii Insula Iubirii a fost diagnosticată cu cancer. Irina Stroia a primit o veste cutremurătoare de la medici, după ce a mers să-și facă câteva analize. Aceasta a ținut totul ascuns pentru ca părinții ei să nu afle.

Ispita de la „Insula Iubirii” a fost diagnosticată cu cancer: „Scriu cu lacrimi în ochi…”

Veste șocantă pentru fanii emisiunii Insula Iubirii. Ispita Irina a fost diagnosticată cu cancer, dar a ținut totul secret o bună periodă de timp, de teamă că părinții ei ar putea suferi. Potrivit acesteia, medicii i-au pus diagnosticul la începutul anului. După multe luni, Irina, în vârstă de 24 de ani a povestit întreaga experiență. “La începutul anului am fost diagnosticată cu o formă de cancer. Pe scurt (pentru că voi dezvolta subiectul cu altă ocazie), am primit cea mai mare palmă de la viață. Nu puteam să plâng, să îmi manifest frica sau emoțiile în vreun fel pentru că mama mea a trecut prin destule în viața ei și să mă vadă și pe mine la pămânț ar fi distrus-o și mai tare decât vestea că unul dintre copiii ei are o boală ce poate ucide. Nopți la rând adormeam plângând cu gândul că dacă mor, cine mai are grijă de mama mea, de fratele meu?”, a povestit Irina pentru WOWBIZ.ro.

Cum a depășit Irina momentele critice?

Fosta ispită de la Insula Iubirii le-a transmis susținătorilor ei un mesaj emoționant, în care îi anunța că se simte foarte bine și a că a reușit să treacă peste problemele de sănătate.

Iubiții mei frumoși, dacă nu ați fi fost voi în lunile astea, nu știu în ce măsură starea mea psihică ar fi fost bună. Scriu cu lacrimi în ochi, de fericire că vă am în viața mea, pentru că voi, alături de familie, îmi sunteți bogăția. Mi-ați făcut cel mai mare cadou prin simpla prezență, suportul necondiționat și crizele de râs oferite. Să îmi trăiți voi mie, pentru că fără familie și fără voi, prezentul ar fi fost cu totul diferit”, a spus Irina, ispita de la Insula Iubirii, pe contul de socializare.

Loading...