Redactia.ro
Home » Monden » Istoria se repetă? George Burcea a făcut aceeași greșeală pe care a făcut-o și Keo?

Istoria se repetă? George Burcea a făcut aceeași greșeală pe care a făcut-o și Keo?

GALERIE FOTO (2) Istoria se repetă? George Burcea a făcut aceeași greșeală pe care a făcut-o și Keo?

Istoria se repetă? George Burcea a făcut aceeași greșeală pe care a făcut-o și Keo? Artista Andreea Bălan se pare că trece iar printr-o dezamăgire în dragoste, după ce s-a despărțit de tatăl celor două fetițe ale sale.

Istoria se repetă? George Burcea a făcut aceeași greșeală pe care a făcut-o și Keo?

Andreea Bălan se pare că nu are noroc deloc în dragoste. Blonda s-a căsătorit cu George Burcea în martie 2017, și au două fetițe împreună.

Se pare însă, că iubirea dintre cei doi nu a reușit să învingă viciile bărbatului. În trecut, Andreea a avut o relație cu cântărețul Keo, care a înșelat-o cu o altă femeie, acesta fiind motivul despărțirii lor. Keo trăiește în prezent cu Misty, femeia cu care a înșelat-o pe Andreea.

După despărțirea de Keo, frumoasa blondină s-a refugiat în brațele unui pușcaș marin, Michael Tracy, alături de care a stat 11 luni. Dar nici această relație nu avea să dureze mult, așa că cei doi au rupt orice legătură.

George Burcea a înșelat-o pe Andreea Bălan?

Căsătorită într-un final cu bărbatul visurilor ei, Andreea părea să aibă o viață împlinită. Dar se pare că cei doi au decis să se despartă, după trei ani de căsnicie.

Conform Cancan.ro, George Burcea i-a fost infidel blondei, pe lângă faptul că actorul consuma droguri.

Tatăl lui George a vorbit despre certurile dintre fiul său și ANdreea, și se declară șocat de faptul că acesta consumă droguri.

„”, a spus tatăl lui George.

Loading...