Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de cocheta de la „Schimb de mame”? Cum arată acum Mari care nu le dădea apă copiilor ei? E vedetă pe TikTok

Îți amintești de cocheta de la „Schimb de mame”? Cum arată acum Mari care nu le dădea apă copiilor ei? E vedetă pe TikTok

GALERIE FOTO (28) Mari de la Schimb de mame

Tu ți-o mai amintești pe Mari, de la „Schimb de mame”? Femeia a făcut un adevărat spectacol la televizor în momentul în care a aflat regulamentul familiei în care a intrat pentru o săptămână. Acum, după mai bine de șase ani de la difuzarea episodului, Maria Tănase este de nerecunoscut.

Emisiunea „Schimb de mame” a apărut pe micul ecran încă din 2003, iar de atunci au fost difuzate 31 de sezoane pline de momente amuzante, dar și de momente critice. Pe scurt, emisiunea aduce în atenția tuturor două familii diferite din care mamele ajung să facă schimb între ele pentru o săptămână. Mari a rămas în amintirea tuturor datorită celebrei replici de care unii încă se mai amuză „Nu apă!”.

Cum arată Mari de la ”Schimb de mame”

Maria Tănase, căci acesta este numele său real, s-a bucurat de un succes colosal în 2017, după ce a apărut la televizor. Femeia a făcut senzație printre fanii emisiunii de la Prima TV în momentul în care a început să citească regulamentul intern pe care cealaltă mămică i l-a lăsat să îl urmeze în primele 4 zile.

Mari a aflat atunci că cei doi copii mici ai familiei au voie să consume numai apă, ceea ce a dezamăgit-o profund, așa că a luat atitudine, dar nu înainte de a se plânge. Telespectatorii au savurat fie care moment cu mămica de schimb și s-au întrebat de-a lungul timpului cum arată aceasta în prezent.

Este de remarcat faptul că Maria Tănase este extrem de activă pe rețelele de socializare, dar și pe TikTok, unde postează tot felul de imagini și videoclipuri singură sau alături de membrii familiei. În fotografii se poate vedea clar faptul că mămica de schimb a mai adunat câteva kilograme în plus dar acest aspect nu pare să o deranjeze în vreun fel. De asemenea, acum este brunetă și a renunțat la părul scurt, lăsându-l să crească destul de mult.

Ce fac fetele Mariei Tănase

Maria Tănase are două fiice alături de soțul ei, Florin. Simona și Ana au dat dovadă de multă -rebeliune în perioada în care mama de schimb și-a făcut apariția în viața lor. Acum, însă, lucrurile par să stea total diferit.

Simona este cea mai mică și părea în 2017 că este și cea mai răsfățată. Totuși, odată cu trecerea timpului lucrurile s-au schimbat radical. Aceasta a ales să se vopsească blondă și să își petreacă majoritatea timpului pe rețelele de socializare. De asemenea, Ana s-a transformat și ea într-o domnișoară foarte frumoasă, dar care nu pune mare preț pe aparițiile publice alături de mama sau de sora sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: