Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de Lucian Isar de la Românii au talent? Are o poveste de viață impresionantă

Îți amintești de Lucian Isar de la Românii au talent? Are o poveste de viață impresionantă

Îți amintești de Lucian Isar de la Românii au talent? Bărbatul a stârnit umorul tuturor telespectatorilor, în primul sezon, după ce a pășit pe scenă deghizat în femeie și a dansat bellydance. Iată ce poveste de viață are.

Îți amintești de Lucian Isar de la Românii au talent? Are o poveste de viață impresionantă

Lucian Isar este concurentul din primul sezon de la Românii au talent, care a stârnit amuzamentul cu numărul său. După ce pășit pe scenă deghizat în femeie și a început să danseze bellydance, a căpătat și notorietate. Însă, din partea juriului s-a ales cu trei de ”NU!”. Lucian Isar nu s-a lăsat însă, și s-a mai prezentat și în alte trei sezoane. Abia a treia oară a reușit să treacă în etapa următoare. Bărbatul are o poveste de viață impresionantă, potrivit wowbiz.ro.

Cum a dansat un travestit din buric la Romanii au talent VIDEO - Ştiri de Cluj

Mulți s-au întrebat dacă Lucian Isar este homosexual, având în vedere că a dansat asemeni unei femei și a mai fost suprins la alte show-uri, deghizat în Irina Loghin sau Maria Ciobanu. Fostul concurent neagă, însă, acest lucru. Pe lângă asta, aflați că Lucian Isar a crescut la casa de copii. A avut o copilărie dificilă, dormind prin scările blocului, flămând și fără o haină pe el. La un moment dat, a ajuns la un ansamblu folcloric și acolo și-a dezvoltat talentul artistic și actoricesc.

Cel mai bun debut de sezon Romanii au talent. 6,5 mil de romani au urmarit prima editie a emisiunii - Stirileprotv.ro

”Nu stiu, pentru ca eu am fost crescut la orfelinat! Asa a fost viata mea, grea, fara ajutor cand eram mic, am dormit si sub scara, nu am avut poate ce manca sau ce lua pe mine… Numai Dumnezeu stie cum am rezistat si am reusit sa razbat in lumea asta plina de lipsuri! Asa ca talentul acestade a ma transforma in Maria Ciobanu, Andra sau Irina Loghin mi l-am dezvoltat eu de cand am ajuns la ansamblul “Doina Oltului”din Slatina si am fost ajutat de directorul institutiei”, a povestit Lucian Isar pentru sursa menționată anterior.

EXCLUSIV! Lucian Isar, tanarul care a facut senzatie la “Romanii au talent”, nu se mai ascunde! Cum raspunde la intrebarea daca e homosexual! Vezi si cum arata persoana pe care o iubeste de doi ani - WOWBiz

Lucian Isar: ” Vă spun din tot sufletul că nu sunt gay. Jur pe cuvânt”

Lucian Isar a mai precizat că se simte bine pe scenă, dar când iese din lumina reflectoarelor se readaptează la viața sa, despre spune că nu este una fericită.

”Rad, glumesc, sunt de viata, vreau sa bucur publicul! Cand ies insa din lumina reflectoarelor si nu mai fac show, ma gandesc la viata mea amarata…Dar asta e, noroc ca am oameni langa mine care ma ajuta!Sincer, eu nu ma ascund de nimeni si nu m-as rusina daca as fi de o alta orientare sexuala! Gura lumii nu o poti inchide niciodata si orice ai spune, nimeni nu te crede, se uita doar la o imagine si atat! E adevarat ca eu pe scena ma machiez, ma coafez, ma misc ca duduile, dar daca vreti sa ma credeti, va spun din tot sufletul ca nu sunt gay. Jur pe cuvant!„, a mai spus fostul concuren de la Românii au talent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: