Redactia.ro
Home » TV » Cine este Prințesa de la Românii au talent! Acesta este personajul-cheie al întregii emisiuni

Cine este Prințesa de la Românii au talent! Acesta este personajul-cheie al întregii emisiuni

GALERIE FOTO (2) Cine este Prințesa de la Românii au talent! Acesta este personajul-cheie al întregii emisiuni

Show-ul ”Românii au talent” este unul dintre cele mai urmărite emisiuni Tv, astfel că are nevoie de oameni pregătiți pentru a face față spectacolului. Totul se datorează de fapt unui personaj-cheie care este denumit ”Prințesa”. Iată despre cine este vorba!

Cine este Prințesa de la Românii au talent

La show-ul Românii au talent, există un personaj-cheie căruia toată lumea îi spune „Prințesa”. Nu este vorba despre vreo doamnă sau domnișoară, ci despre un bărbat. Bărbatul respectiv este un om cu care lucrează de peste 20 de ani în televiziune, iar cel supranumit „Prințesa” este regoizorul de platou al emisiunii Românii au talent, de la Pro TV.

Andrei Dușe este regizorul de platou de la ”Românii au talent”, iar modul lui de a coordona și organiza este deosebit. Specială este și povestea din spatele poreclei sale, pe care a primit-o pe când făcea parte din echipa emisiunii ”Generația Pro”.

”Aveam o emisiune, ”Generația Pro”, erau foarte multe ore de filmare, aproximativ 21 de ore, ceva de genul ăsta. Toată luema era obosită. La final se încorona o prințesă și prințesa respectivă dispărea cam o oră, o oră și jumătate, să fie pregătită, să fie făcută prințesă. Machiaj, coafură, costume și așa mai departe. Normal că toată echipa mă întreba când vine odată prințesa. La un moment dat, sincer, n-am mai suportat și i-am întrebat: ”Dar eu nu arăt a prințesă? Ce vă mai trebuie altă prințesă?” Și de atunci așa mi-a rămas”, a povestit Andrei Dușe.

Cine este Prințesa de la Românii au talent! Acesta este personajul-cheie al întregii emisiuni

Ce declarații a făcut Mihaela Rădulescu despre Andrei Dușe

”Omul meu preferat la muncă! Andrei Dușe- îi zicem,de-o viață, PRINȚESA. Nu știu să fi cunoscut un caracter mai frumos, un om mai dedicat, mai corect și mai… iubitor de oameni. Lucrăm de aproape 20 de ani împreună, deci știu ce vorbesc… Prințesa noastră – regizorul de platou al emisiunii ”Românii au talent“ – e dintr-o specie umană rară și de mare valoare – aia cu oameni buni, drepți, onești, calzi, extrem de valoroși.

Nu se mai fabrică altul ca el… Fabricăm vedete pe bandă rulantă, aplaudăm și like-uim oameni cunoscuți și adesea prefăcuți, dar rareori pomenim de OAMENII ADEVĂRAȚI, de cei cărora le datorăm enorm din ceea ce suntem azi. Eu, una, știu că Prințesa e nu numai un om care locuiește la mine-n suflet, dar și o cărămidă enormă în construcția asta numită… succesul meu.

Dacă Prințesa nu-și făcea impecabil treabă, la fiecare emisiune, nu eram cine sunt azi. Mulțumesc, Prințeso! Pentru Omul grozav care ești , pentru că m-ai inspirat mereu să fiu un om mai bun, pentru toată munca ta invizibilă în cel mai vizionat show din România!”, a explicat Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: