Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de Narcis Ianău de la Românii au talent? Iată cum arată și ce face în prezent

Îți amintești de Narcis Ianău de la Românii au talent? Iată cum arată și ce face în prezent

GALERIE FOTO (8) Narcis Ianău de la Românii au talent

Narcis Ianău a uimit pe toată lumea, în anul 2011, când a participat la Românii au talent, primul sezon. Tânărul avea pe atunci 9 ani și a impresionat prin interpretarea sa cu voce feminină a muzicii clasice. Timpul a trecut, iar Narcis Ianău s-a schimbat. Iată cum arată și ce face în prezent.

Îți amintești de Narcis Ianău de la Românii au talent? Iată cum arată și ce face în prezent

Narcis Ianău, adolescentul care în primul sezon al Românii au talent a cucerit pe toată lumea, după ce a interpretat muzică clasică cu voce de femeie, are acum 26 de ani. Tânărul originar din Bacău este, în prezent, un bărbat în toată firea și se ocupă tot de muzică. Unde mai pui că a ajuns să colaboreze cu artiști internaționali, precum Sarah Brightman sau trupa Gregorian și chiar a ajuns să aibă turnee alături de ei.

Narcis Ianău a avut concerte, până la sosirea pandemiei, în Brazilia, Chile și Argentina, dar și Marea Britanie. De asemenea, în luna octombrie, 2019, finalistul de la „Românii au talent” a cântat la București și Cluj, în deschiderea show-ului artistei Sarah Brightman. În privința colabărării cu trupa Gregorian, Narcis Ianău a scos trei albume muzicale, în anii: 2013, 2014 și 2015. De altfel, artistul a avut concerte și în: Tokyo, Sao Paolo, Moscova, Berlin, New York, Los Angeles.

,,Când eram copil, chiar nu-mi doream să fiu în centrul atenției, nu-mi doream absolut nimic. Eu am fost hărțuit doar pentru că eram diferit, doar pentru că eram băiatul care nu joacă fotbal, care cânta cu voce de fată, care se întrece la învățătură cu celelalte fete și nu iese la joacă cu ceilalți băieți”, a mărturisit Narcis Ianău în cadrul unui interviu oferit pentru Pro TV.

Narcis Ianău este foarte activ și pe rețelele de socializare, unde postează cover-uri și tot ce se mai întâmplă în viața sa.

Scurtă biografie a lui Narcis Ianău

Narcis Ianău cântă încă de la vârsta de 5 ani, de pe vremea când făcea parte din corul Bisericii Catolice din Barați. Dascălul său  l-a pus atunci în rândul sopranelor și așa a dobândit vocea diferită față de restul bărbaților ce cântă muzică clasică. Narcis a absolvit Liceului de Artă „George Apostu” din Bacău și ulterior a urmat Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: