Redactia.ro
Home » TV » Anunț surprinzător pentru fanii ”Românii au talent”. Show-ul se va difuza de două ori pe săptămână

Anunț surprinzător pentru fanii ”Românii au talent”. Show-ul se va difuza de două ori pe săptămână

GALERIE FOTO (2) Anunț surprinzător pentru fanii ”Românii au talent”

Anunț surprinzător pentru fanii ”Românii au talent”. Telespectatorii show-ului de la PRO TV, ”Românii au talent” vor avea parte de o nouă surpriză. Emisiunea se va difuza de două ori pe săptămână, iar anunțul a fost făcut chiar de șefii trustului.

Anunț surprinzător pentru fanii ”Românii au talent”. Show-ul se va difuza de două ori pe săptămână

Anunț surprinzător pentru fanii ”Românii au talent”. Fanilor emisiunii ”Românii au talent” li s-a pregătit o surpriză în noul sezon. Șefii trustului de la PRO TV, au anunțat că show-ul va fi difuzat de două ori pe săptămână. Așadar, pe lângă ziua obișnuită a emisiunii, vineri, show-ul se va difuza și la început de săptămână, mai exact, luni. Acest anunț vin în contextul în care deja se știe că sezonul 11 din ”Românii au talent” va avea două ediții pe săptămână.

Totodată, sezonul 11 vine cu o schimbare în juriu. Alexandra Dinu este noul jurat al show-ului, în locul lui Mihai Petre. Blondina va fi alături de colegii săi, Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu. Finala sezonului 10 a avut loc la finalul lunii mai, 2020, fiind urmărită de aproape 2,2 milioane de telespectatori. Câștigătorul marelui premiu a fost mecanicul auto Radu Palanița.

Premiera sezonului 11 va începe pe 5 februarie, iar concurenții ne vor demonstra că munca și pasiunea sunt cele mai importante lucruri din viața lor. Așadar, pentru prima oară, ne vom bucura de cele mai tari talente de două ori pe săptămână, vinerea și lunea. Cei patru jurați sunt deciși să le ofere cei trei de DA acelora ca vor demonstra că au talent aparte, iar pentru pentru care vor demonstra că imposibilul nu există, au câte două golden buzz-uri. Ca de fiecare dată, 10 concurenți se vor califica direct în semifinală în cazul în care Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu vor apăsa butonul. „Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”, a declarat Pavel Bartoș.

Alexandra Dinu l-a înlocuit pe Mihai Petre

Actrița Alexandra Dinu a decis să accepte provocarea de a face parte din juriul Românii au Talent. În urmă cu câțiva ani, blondina impresiona telespectatorii cu producerea și prezentarea emisiunii ProMotor la PRO TV, iar din 2004, a urmat calea cinematografiei. De-a lungul carierei sale, Alexandra a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia, alături de actori precum Adrien Brody și Antonio Banderas. ”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, a declarat Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: