Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de Roxana Ciuhulescu de la ”ProMotor”? Iată ce face în prezent

Îți amintești de Roxana Ciuhulescu de la ”ProMotor”? Iată ce face în prezent

Roxana Ciuhulescu a fost timp de 13 ani prezentatoare a emisiunii ”ProMotor”. Însă, la un moment dat a dispărut de pe micile ecrane, deoarece s-a retras din televiziune. Iată cu ce se ocupă în prezent! Spune că îi place foarte mult ceea ce face.

Îți amintești de Roxana Ciuhulescu de la ”ProMotor”? Iată ce face în prezent

Roxana Ciuhulescu, fosta prezentatoare a emisiunii ”ProMotor” are o altă profesie în prezent. Din vara anului trecut, este consilierul al ministrului Tineretului și Sportului. Iubește ceea ce face și spune că i-ar plăcea să revină în TV, dar doar dacă va fi vorba despre un proiect foarte interesant, potrivit Cancan.

Roxana Ciuhulescu a precizat că nu este afiliată politic, deși s-a implicat în acest domeniu. Însă, funcția de consilier pe care o îndeplinește are legătură cu sportul, ceea ce a făcut mulți ani. În trecut, a jucat handbal în lotul național.

„Cel mai important este că, din 31 august, am început să lucrez în Minis­terul Tineretului şi Sportului (MTS), în calitate de consilier al ministrului. Eu nu am nicio afiliere po­li­tică. Politica nu mi-a plăcut nicio­da­tă, nici nu mă pricep la ea şi, în general, nu mă im­plic în lu­cruri pe ca­re nu ştiu să le ges­tionez. Dar sportul e domeniul meu – am fost şi eu sportiv de per­for­manţă, am ju­cat hand­bal în lotul na­ţional, şi fac sport în continuare – şi am primit această pro­pu­nere, de a deveni consilier, strict din dragoste pentru sport şi din dorinţa de a face lucruri bune pen­tru sportivi. În plus, munca din mi­nis­ter îmi e şi ea de folos, ca să-mi con­serv starea de spirit po­zitivă. Pentru mi­ne, ideea asta, de a ajuta oamenii, în ge­neral, e foarte im­portantă.”, a dezvăluit Roxana Ciuhulescu pentru Formula As.

Roxana Ciuhulescu şi Habitat for Humanity Romania încep la Vaideeni BIGBUILD 2019

Munca în televiziune a fost frumoasă, dar și epuizantă pentru Roxana Ciuhulescu. Timp de un deceniu a prezentat ”ProMotor”,însă, la un moment dat a simțit că nu mai are ce să arate publicului.

„După 13 ani de „ProMotor”, pur şi simplu nu mai aveam ce să mai arăt, ce să mai demons­trez. Făcusem tot ce se putea face şi tot ce-mi trecuse prin minte, lucruri pe care nu le mai făcuse nici un alt prezentator de emisiune auto. Gân­deş­te-te că sunt un om care deţine carnet sau atestat pentru toate categoriile de conducere, am sărit din elicopter în mare, m-am scufundat la 40 de metri adâncime, am zburat cu avionul supersonic, am făcut şcoala de elicoptere, am condus toate vehi­culele posibile… Aşa că începusem să simt că mă plafonam şi, în plus, obosisem foarte tare, pentru că ajunsesem ca un soi de minge de ping-pong: pe lângă „ProMotor”, eram şi reporter la „Po­veştiri adevărate”, la emisiunea „La Măruţă”, la Ştirile mari, când aveau nevoie de mine… Deci mi-am dat seama că venise momentul să mă re­trag din proiectul „ProMotor”, a explicat Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu, invitată să ia parte la Exatlon. A refuzat dintr-un anumit motiv

Roxana Ciuhulescu a fost invitată să participe la Exatlon, după ce a renunțat la prezentarea ”ProMotor”. A refuzat, însă, deoarece trecea printr-un divorț și nu voia ca fetița sa să aibă de suferit. I-ar plăcea să revină în televiziune, dar după cum a declarat chiar ea, proiectul trebuie să fieo emi­siune de calitate, de valoare indubitabilă”.

”În continuare, am mai avut nişte colaborări de mai scurtă durată, cu alte te­leviziuni, şi apoi, în 2017, mi s-a propus, de către „Kanal D”, să mă implic în show-ul „Exatlon”, o emisiune extraordinar de populară şi de bine cotată. Aceea, într-adevăr, ar fi fost o pro­vocare cu care mi-ar fi plăcut mult să mă confrunt, însă, în aceeaşi perioadă, eu eram în plin divorţ şi m-am temut ca, din cauza plecării din ţară, pe care o implica „Exatlon-ul”, să nu pierd custodia fetiţei mele. Şi, la fel de important, nu voiam să risc s-o traumatizez pe Ana, căci fetiţa mea este realmente dependentă de mine: dacă lipsesc două zile de-acasă, Ana suferă teribil. Deci aşa s-au petrecut lucrurile! Azi… dacă stau şi mă gândesc, îţi spun sincer că încă mi-e dor de televiziune, dar simt că am trecut deja într-o altă etapă a vieţii, în general, şi a profesiei, în particular. M-ar mai tenta să fac televiziune, dar ar trebui să fie o propunere ex­traor­dinar de interesantă, să fie vorba de o emi­siune de calitate, de valoare indubitabilă. Şi, ori­cum, nu aş vrea să renunţ la munca mea de la MTS: îmi place foarte mult, mă înţeleg foarte bine cu întreaga echipă de acolo…”, a mai adăugat ea pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: