Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care Cristian Tudor Popescu poartă mereu mască la TV, chiar și sub bărbie. Jurnalistul a elucidat orice mister: „Nu sunt temător, nici imbecil”

Motivul pentru care Cristian Tudor Popescu poartă mereu mască la TV, chiar și sub bărbie. Jurnalistul a elucidat orice mister: „Nu sunt temător, nici imbecil”

Cristian Tudor Popescu a elucidat misterul! Reputatul jurnalist a explicat de ce poartă mereu mască la TV, chiar și sub bărbie.

În ultimele luni, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apărut la TV purtând diverse măști de protecție chiar și sub bărbie, așa cum nu este recomandat. CTP a devenit subiect de ironii pe rețelele de socializare, tot mai mulți români neînțelegând de ce se afișează purtând mască, dacă nici măcar nu este purtată corect.

Motivul pentru care Cristian Tudor Popescu poartă mereu mască la TV

Așadar, jurnalistul a dorit să clarifice pentru toată lumea care este motivul pentru care poartă mereu mască la TV.

La începutul pandemiei, Cristian Tudor Popescu apărea frecvent în spațiul public, fie la emisiunile TV, fie la cele de la radio, transmise live pe Internet, fără celebra mască.  “Accesoriul” a devenit rapid indispensabil pentru românii de rând. Însă lucrurile s-au schimbat de la un anumit punct și pentru jurnalist.

Toți telespectatorii au sesizat că celebra mască neagră a devenit nelipsită în aparițiile jurnalistului. Însă Cristian Tudor Popescu nu a purtat mereu măștile după recomandarea cadrelor medicale și a autorităților. Nu de puține ori, jurnalistul CTP a apărut în emisiuni cu masca de protecție sub bărbie.

În cele din urmă, Cristian Tudor Popescu a explicat de ce poartă mereu mască la TV, chiar și sub bărbie.

”În general nu prea sunt temător de felul meu, dar nu sunt nici imbecil. Știți de ce stau cu mască? Nu m-am vaccinat, o să mă vaccinez acum, dar nu acesta este motivul. Și nici că mi-ar fi frică! Încerc să transmit un mesaj cu asta. Sunt oameni care poartă această mască, medicii, o poartă 10-12 ore pe zi și, mult mai rău decât masca asta, stau în costumele acelea. Sunt alții care lucrează în condiții dificile cu masca pe față. Eu am jucat tenis cu masca pe figură, e crunt! E rău, e foarte rău. Și eu am ceva condiție fizică. Vă dați seama ce se întâmplă când se umezește? Se umezește masiv, transpirația e masivă, se lipește de față, e ceva de groază să respiri în acele condiții.”, a explicat Cristian Tudor Popescu, pentru cei de la Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: