Redactia.ro
Home » Știri » Iți mai aduci aminte de Sue Ellen? Cum arata acum actriță din Dallas

Iți mai aduci aminte de Sue Ellen? Cum arata acum actriță din Dallas

GALERIE FOTO (2)

Celebrul serial Dallas a “devastat” România, în anii ’90. Abia scăpați de comunism, românii se bucurau de o producție americană de succes și aveau să îi cunoască pe bogații familiei Ewing. Astăzi, “Sue Ellen” și “Pamela”, doua personaje marcante din film au ajuns la vârste respectabile.

Linda Gray a cunoscut succesul datorită serialului Dallas unde a întruchipat-o pe Sue Ellen, soția cu probleme alcoolice a lui J.R., petrolistul bogat. La 79 de ani, Linda arată remarcabil pentru vârsta ei, deși au trecut ani buni de la primul episod pilot, transmis în America. Într-un recent interviu, actrița mărturisea că partenerul de film, Larry Hagman care îl juca pe “J.R.” i-a fost ani de zile un bun prieten. Aceasta a stat la căpătăiul lui până în ultimele clipe de viață. „Larry Hagman a fost cel mai bun prieten al meu timp de 35 de ani. A adus bucurie tuturor celor pe care i-a cunoscut. A fost creativ, generos, amuzant, iubitor şi talentat , îmi va lipsi enorm. El a avut o viaţă originală şi a trăit la maxim fiecare moment. Lumea era un loc mai luminos datorita lui Larry.”, mărturisea Linda Gray, care s-a concentrat pe producția de filme și regizarea acestora, după succesul Dallas.

Și Pamela lui Bobby și-a schimbat viața după Dallas

Un alt personaj marcant din serialul Dallas a fost Victoria Principal, cu origini japoneze, care a întruchipat-o pe frumoasa Pamela, soția lui Bobby Ewing, unul dintre frații moștenitori de petrol și bani. Anii au trecut și peste frumoasa actriță, care se bucură de viață la 70 de ani. Imediat după renunțarea rolului din Dallas, Victoria a reușit să înființeze propria casă de producție, timp în care s-a ocupat și de trucuri si sfaturi despre frumusețe. „Pamela” are propria ei linie de cosmetice, ba chiar a scris și câteva cărți cu sfaturi despre frumusețe. Mai mult, actrița s-a implicat și în diverse acțiuni și evenimente caritabile.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: