Redactia.ro
Home » Știri » Iubita lui Liviu Dragnea îi duce dorul! Mesajul postat de tânără: „M-am îmbrăcat cu halatul tău…”

Iubita lui Liviu Dragnea îi duce dorul! Mesajul postat de tânără: „M-am îmbrăcat cu halatul tău…”

GALERIE FOTO (8)

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, îi duce dorul fostului șef PSD, aflat după gratii. Tânăra a transmis un mesaj plin de emoție, însoțită de o poză cu ea purtând halatul ex-liderului social-democraților, pe contul ei de Instagram. Ocazia este una specială, având în vedere că ieri ar fi trebuit să fie prilej de sărbătoare pentru cei doi.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat pe Instagram un mesaj plin de dor pentru jumătatea sa. Aflat în spatele gratiilor de la Penitenciarul Rahova, unde își ispășește pedeapsa de 3 ani și 6 luni, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, fostul lider PSD a primit mesajul inedit de la iubita sa, chiar de ziua sa.

Irina Tănase, poză în halatul lui Liviu Dragnea

În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine. Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, a scris Irina Tănase, iubita ex-liderului PSD, Liviu Dragnea.

Irina Tănase a postat mesajul alături de o imagine cu ea pe canapea, îmbrăcată în halatul iubitului ei Liviu Dragnea. În imagine apare și pisica celor doi, Pixie.

Fost lider PSD, Liviu Dragnea, a împlinit miercuri, pe 28 octombrie, 58 de ani. Aniversarea nu a fost deloc ca în fiecare an, fiind uitat de cei mai mulți dintre apropiații politicianului. Așadar, se înțelege de ce iubita lui Dragnea a ținut să o marcheze printr-un mesaj atât de special.

Irina Tănase, îngrijorată de starea de sănătate a iubitului ei Liviu Dragnea

Tot Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a dezvăluit de curând că ex-liderul PSD are grave probleme de sănătate, iar faptul că este după gratii agravează și mai mult situația.

Iubita lui Liviu Dragnea a mărturisit într-o intervenție la un post TV că fostul președinte al social-democraților, aflat în Penitenciarul Rahova, a acuzat dureri mari la coloana vertebrală.

„Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. (…) Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni. A fost retras de la muncă și stă 23 de ore în cameră. Doar o oră iese la plimbare. (…) Noi ne-am adresat unor instituții pentru a soluționa”, a declarat Irina Tănase, în direct la TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: