Redactia.ro
Home » TV » Iubita lui Victor Slav, mesaj dur pentru Bianca Drăgușanu

Iubita lui Victor Slav, mesaj dur pentru Bianca Drăgușanu

Iubita lui Victor Slav, mesaj dur pentru Bianca Drăgușanu

Raluca Silea, fosta iubita a lui Victor Slav, i-a „transmis” indirect un mesaj celei cu care se speculează că s-ar fi împăcat prezentatorul Tv. După speculațiile din presă legate de împăcarea lui Victor cu Bianca, bruneta nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

Bianca Drăgușanu este foarte îndrăgostită, sau cel puțin așa pare din imaginile pe care le publică pe rețelele de socizalizare. Indiciile pe care blondina le-a oferit până acum, conduc către împăcarea cu Victor Slav, chiar dacă cei doi nu au recunoscut oficial. Ciudat este și faptul că Victor a rămas fără iubită brusc, tot în această perioadă. Însă, chiar dacă oficial este singur, neoficial… se pare că încă se mai gândește la fosta.

Recent, Raluca Silea a publicat pe Instagram un mesaj cu o „direcție” clară asupra cuiva.

„Iubita ta știe? Știe că spui că ești singur? Știe că trimiți flori pe ascuns alteia? Stie că plângi de „singurătate”? Știe că cerșești atenția alteia? Știe că îți bați joc de sentimentele ei?” a transmis Raluca.

Citește și:Bianca Drăgușanu, mărturisiri sincere despre relația Victor Slav: „Am fost cea mai greșită alegere a lui”

Mai mult decât atât, pentru a uita puțin de suferiță, Raluca a plecat într-o vacanță scurtă, unde se relaxează la shopping.

Despărțirea de Victor Slav, nu a fost una ușoară pentru brunetă, mai ales că ar fi avut loc chiar de ziua „rivalei” sale.

Raluca Silea, dezvăluiri despre relația cu Victor Slav

În urmă cu puţin timp, Raluca Silea a împărtășit pe Insta Story câteva gânduri emoționante, despre care toți au înțeles același lucru: iubirea pe care i-o dăruiește Victor Slav este cu adevărat pură și cei doi parteneri plănuiesc să evolueze împreună.

„Dragostea nu te epuizează, nu te face să te simţi stresat sau neapreciat. Dragostea este libertate, este naturaleţe şi o eliberare de tot ce înseamnă rutină şi monotonie. Dragostea adevărată nu te lasă secătuit de putere sau în depresie. Dragostea vindecă, dragostea iţi este prietenă, dragostea te protejează. Să iubeşti nu este uşor, este o provocare, dar când îţi dă o stare de bine, e o comoară. Dragostea adevărată nu te distruge, te dezvoltă şi scoate la iveală ce este mai bun în tine”, a scris iubita lui Victor Slav într-un mesaj postat pe Instagram.

În ultimele zile Bianca și Vicor au fost văzuți împreună, alături de fetița lor, ca o familie adevărată. De aceea fanii celor doi au speculat că există posibilitatea ca cei doi să fie din nou împreună.

Citește și: Victor Slav, cuvinte dure către Bianca Drăgușanu: “Cea mai mare calitate a ta e că ești fosta mea soție”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: