Redactia.ro
Home » Homepage » Iubita lui Vlad Pascu, altercație violentă în curtea liceului. A avut nevoie de îngrijiri medicale, iar SMURD-ul a intervenit

Iubita lui Vlad Pascu, altercație violentă în curtea liceului. A avut nevoie de îngrijiri medicale, iar SMURD-ul a intervenit

GALERIE FOTO (3) dezintoxicare

Iubita lui Vlad Pascu, șoferul care a provocat teribilul accident din 2 Mai, a fost implicată într-o altercație și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Iată cum s-a petrecut totul!

Iubita lui Vlad Pascu, altercație violentă în curtea liceului

În curtea liceului la care învață, Rebeca Lăzărescu, partenera lui Vlad Pascu, cel responsabil pentru accidentul din 2 Mai în care au decedat doi tineri și au fost răniți alți trei, a fost implicată într-o altercație violentă.

Rebeca Lăzărescu, partenera lui Vlad Pascu, persoana responsabilă pentru accidentul din 2 Mai, a fost implicată într-un incident în curtea Colegiului Economic „Virgil Madgearu” din centrul Bucureștiului, unde își desfășoară studiile, conform informațiilor provenite din sursele Știrile PRO TV.

Ca urmare a incidentului, autoritățile au inițiat o anchetă penală. Cele două tinere implicate în confruntare au înregistrat plângeri separate, acuzându-se reciproc de agresiuni fizice și alte acte de violență.

iubita vlad pascu

Întreaga familie Pascu, trimisă în judecată

Fiecare dintre cei trei, respectiv fiu, mamă și tată, sunt supuși acuzațiilor variate, care variază de la trafic de droguri până la amenințare sau încălcarea regulilor referitoare la arme și muniții.

După numai câteva săptămâni de cercetare, procurorii DIICOT au reușit să adune suficiente probe pentru a finaliza rechizitoriul și a trimite dosarul către Tribunalul București pentru proces.

În primul rând, ne referim la Vlad Pascu, un tânăr în vârstă de 19 ani care a fost implicat în tragicul accident din stațiunea 2 Mai, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața, iar alți trei au fost răniți, întrucât a condus sub influența drogurilor.

Procurorii DIICOT au strâns suficiente probe pentru a-l trimite în judecată pe Vlad Pascu pentru trei acuzații la care a pledat vinovat, recunoscându-și faptele.

De asemenea, mama sa, Miruna Pascu, a fost acuzată că a amenințat martorii care au fost audiați la Constanța în cadrul anchetei privind fiul său.

În final, tatăl lui Vlad Pascu este și el subiect de investigație, însă situația sa este mai puțin gravă. La perchezițiile efectuate la locuința sa s-a găsit muniție de vânătoare, pentru care el nu mai avea dreptul legal de deținere de șapte ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: