Redactia.ro
Home » Știri » Iubita omului de afaceri din Sibiu rupe tăcerea! Ce mesaj a transmis, după ce a aflat că bărbatul a murit

Iubita omului de afaceri din Sibiu rupe tăcerea! Ce mesaj a transmis, după ce a aflat că bărbatul a murit

Mesajul soției omului de afaceri

Într-o noapte de duminică aparent liniștită, un eveniment cutremurător a avut loc în Sibiu, lăsând o familie în suferință și provocând o undă de șoc în comunitatea locală. Omul de afaceri de succes, Adrian Kreiner, a căzut victimă unui atac nemilos în propria locuință. Împreună cu el în această nefericită întorsătură a destinului se afla iubita sa, Adriana Viliginschi, care a reușit să trăiască acest coșmar și să facă publică această poveste sfâșietoare pe rețelele sociale.

Adrian Kreiner, un bărbat dedicat carierei sale și iubit de cei din jur pentru generozitatea sa, a trăit cu Adriana Viliginschi timp de 18 ani. Cu toate acestea, viața lor a fost brutal întreruptă într-o noapte în care trei indivizi mascați au pătruns în casa lor. Acest eveniment a lăsat urme adânci în familia lor și în comunitatea locală.

Mesajul dureros postat de logodnica lui Adrian Kreiner

În urma acestei tragedii, familia lui Adrian Kreiner și Adriana Viliginschi se confruntă cu o perioadă dificilă de doliu și recuperare. Comunitatea locală s-a unit pentru a-i oferi sprijin și compasiune în aceste momente grele.

Adrian Kreiner a fost adus la spital în stare gravă, unde medicii s-au luptat să îl stabilizeze și să îi ofere îngrijirea medicală necesară. În ciuda eforturilor, bărbatul și-a pierdut viața seara trecută.

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul… Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște. Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice”, anunța, seara trecută, Adriana Viliginschi.

Ce se întâmplă cu atacatorii care au intrat în casă

Potrivit informațiilor disponibile, atacatorii au pătruns în casa lui Adrian Kreiner în timpul nopții de duminică. Bărbatul a fost luat prin surprindere și supus unei agresiuni brutale. El a fost legat și bătut până a rămas inconștient, lăsându-i familia în stare de șoc și disperare. Fiica sa a fost amenințată cu un pistol de către cei trei indivizi, care erau evident înfuriați de faptul că nu găseau nimic de valoare în locuință.

Singura rază de speranță în această întunecată noapte a fost Adriana Viliginschi, iubita lui Adrian Kreiner. Ea a reușit să se ascundă într-un dulap în timp ce tâlharii răvășeau casa. După ce agresorii au părăsit locuința cu câteva ceasuri și bijuterii de lux, Adriana a sunat imediat la numărul de urgență 112. A fost acest act curajos care a adus autoritățile la fața locului și a declanșat o investigație intensă.

Cu toate eforturile depuse de autorități, tâlharii rămân încă în libertate, iar poliția continuă să facă tot posibilul pentru a-i identifica și prinde. Această crimă șocantă a zguduit comunitatea locală, iar locuitorii din Sibiu se tem pentru siguranța lor.

Adrian Kreiner era cunoscut în comunitatea locală ca un om de afaceri de succes. El conducea o companie care producea piese pentru industria auto, contribuind la dezvoltarea economică a orașului Sibiu. Cu o locuință evaluată la o jumătate de milion de euro, Adrian Kreiner era considerat unul dintre cei mai proeminenți antreprenori din zonă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: