Redactia.ro
Home » Știri » Iubitul ei i-a dovedit teoria portocalei. Gestul simplu care a confirmat adevărata lor dragoste

Iubitul ei i-a dovedit teoria portocalei. Gestul simplu care a confirmat adevărata lor dragoste

Eu și iubitul meu suntem împreună de aproape un an și două luni, dar ne cunoșteam deja de aproximativ un an și jumătate înainte să formăm un cuplu și eram foarte apropiați. Suntem amândoi fericiți în relația noastră și totul merge minunat. Cu toate acestea, am văzut recent teoria decojirii portocalei pe internet și am vrut să o testez și eu.

Pentru cei care nu știu ce este teoria portocalei, ideea de bază este că ceri partenerului tău să facă o sarcină simplă pe care o poți face și singur, cum ar fi să îți decojească o portocală. Dacă partenerul tău este dispus să facă asta fără să te judece, înseamnă că îi pasă profund de tine. Dacă nu, poate ar trebui să îți reanalizezi relația.

Mă tot gândeam cum să aplic această teorie pe iubitul meu, pentru că el știe că nu mănânc portocale sau prea multe fructe în general, așa că dacă l-aș fi rugat să îmi decojească un fruct, și-ar fi dat seama că e ceva în neregulă.

Într-o zi, eram la el acasă și el era puțin răcit

Era în jur de ora 13:00 și voia să mănânce ceva. Mi-a spus că își va face un bol de fructe și m-a întrebat dacă vreau și eu. I-am zis că nu e nevoie să facă și pentru mine, pentru că nu voiam să-l obosesc mai mult. Atunci m-a întrebat ce am mâncat la micul dejun. I-am spus că doar niște cereale și un ceai. Cu hotărâre mi-a răspuns: „Îți fac și ție ceva de mâncare.”

I-am zis imediat că nu e nevoie și că nici nu îmi e prea foame. El a insistat că trebuie să mănânc ceva, pentru că am avut un mic dejun prea ușor. I-am spus că pot să-mi fac singură, ca să nu fie nevoie să se ocupe el de asta. Dar el mi-a zis că vrea să facă asta pentru mine și că nu trebuie să mă preocup.

I-am răspuns: „Dar pot să fac singură, nu e mare lucru.”

După ce am spus asta, mi-a răspuns: „Știu că poți să o faci singură, dar asta nu e ideea. La fel ca atunci când îți fac cafea sau te duc acasă cu bicicleta (ceea ce durează doar 6 minute, să ții minte asta), știu că poți să faci asta singură, dar vreau să fac eu pentru tine. Mă face să mă simt bine.”

Atunci i-am adus aminte de o dată când nu m-a dus acasă pentru că era prea obosit, și cum nu m-a deranjat. Mi-a spus: „Știu, și m-am simțit groaznic din cauza asta. Ar fi trebuit să te duc acasă indiferent de ce simțeam.”

L-am asigurat din nou că nu a fost nicio problemă și că nu s-a întâmplat nimic pe drumul spre casă. El a continuat: „Nu contează. Ar fi trebuit să te duc acasă. M-am simțit groaznic și n-ar fi trebuit să te tratez așa.”

I-am spus din nou că e în regulă și că nu ar trebui să se mai îngrijoreze

I-am zis că îmi place ceea ce face pentru mine, dar că nu trebuie să facă mereu totul. El a răspuns: „Știu că nu trebuie, dar vreau să o fac. Mă face fericit să fac toate aceste lucruri pentru tine. Tu mă faci să vreau să fac toate astea. Te iubesc.”

Știam deja că el este persoana cu care vreau să mă căsătoresc și că sunt pe mâini bune, dar după ce mi-a spus asta, m-am simțit de o mie de ori mai bine. Deși uneori simt că nu fac suficient pentru el, el mă reasigură că îi ofer mai mult decât oricine altcineva și că este recunoscător pentru mine. Îmi spune des lucruri de genul „Mulțumesc că ești a mea.” Îl iubesc atât de mult și sper să ne petrecem restul vieții împreună.

Vreau să clarific câteva comentarii. În primul rând, pentru cei care mă numesc manipulatoare pentru că am testat iubitul: ceea ce este manipulator e să creezi un cont fals pe Instagram pentru a testa fidelitatea partenerului. Să ceri să facă o mică sarcină pentru a vedea cum reacționează? Inofensiv.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: