Redactia.ro
Home » Monden » Iubitul Elenei Marin are planuri de nuntă! Tânărul vrea să o ceară în căsătorie după finala Survivor România

Iubitul Elenei Marin are planuri de nuntă! Tânărul vrea să o ceară în căsătorie după finala Survivor România

GALERIE FOTO (2) Iubitul Elenei Marin are planuri de nuntă! Tânărul vrea să o ceară în căsătorie după finala Survivor România

Iubitul Elenei Marin îi pregătește o surpriză faimoasei concurente de la Survivor România! Mai este puțin până la finala concursului, iar Andrei are planuri serioase cu iubita lui!

Iubitul Elenei Marin are planuri de nuntă! Tânărul vrea să o ceară în căsătorie după finala Survivor România

Elena Marin este una dintre puținele concurente care a mai rămas în competiția de la Survivor România, fiind și una dintre cele mai bune. Iubitul ei, Andrei, este foarte mândru de performanța dansatoarei așa că a pregătit o surpriză la întoarcerea ei din Republica Dominicană.

Bărbatul are de gând să o ceară în căsătorie pe faimoasa concurentă. Tânărul a mărturisit că își dorește să se căsătorească cu Elena în acest an și că este momentul oportun pentru ca cei doi să facă acest pas.

Iubitul Elenei Marin are planuri de nuntă! Tânărul vrea să o ceară în căsătorie după finala Survivor România

”Nu am cerut-o de nevastă. Noi ne-am logodit pentru că așa am simțit. Nu este ceva ce a fost propus de mine sau de ea. Logodna a fost un lucru pe care l-am simțit împreună și a venit de la sine. Cererea în căsătorie și căsătoria pentru noi sunt două lucruri separate.  Și cred că e foarte bine că e așa pentru că automat vor fi alte bucurii. Va fi un inel potrivit, cu un diamant nu foarte mare, pentru că Elenei nu-i place să epateze. O caracterizează modestia”, a declarat logodnicul Elenei Marin pentru sursa citată.

Visul secret pentru care luptă Elena Marin la Survivor

Elena Marin, singura concurentă care încă se află în competiție de la începutul Survivor România 2021, are un vis secret care o ajută să meargă mai departe în lupta grea pentru supraviețuire din Jungla Dominicană. Andrei, logodnicul Faimoasei, dezvăluie ce vrea să facă cu banii iubita lui, dacă va câștiga finala.

Faimoasa Elena Marin a ajuns să concureze la Survivor România 2021, într-o luptă continuă pentru supraviețuire în Jungla Dominicană, cu un vis secret pe care vrea cu orice preț să-l vadă împlinit, fără să-i mai pese de foame sau de efortul fizic depus în competiție. Deși nu a vorbit des la testimonialele Survivor România 2021 despre ce va face cu banii, în cazul în care va reuși să câștige finala emisiunii, se pare că Elena Marin are un vis secret pe care îl urmărește de mult timp.

”Elena are un vis încă de acum câțiva ani. Vrea să facă tot ce îi stă în putință pentru a-și deschide propria școală de dans, să facă o meserie din a fi profesoară pentru cei care vor să învețe să danseze. Vrea să îi învețe pe cât mai mulți copii să danseze, asta este ceea ce își dorește ea cu adevărat. Și cred că se va descurca de minune, mai ales că iubește enorm copiii și are și un succes grozav la ei”, a mărturisit Andrei, logodnicul Faimoasei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: