Redactia.ro
Home » Știri » Iubitul Elenei Udrea rupe tăcerea: „Cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea?”

Iubitul Elenei Udrea rupe tăcerea: „Cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea?”

GALERIE FOTO (2)

Partenerul de viață al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a comentat pe platforma personală de socializare, Facebook arestarea acesteia în Bulgaria.

Acesta susține că presa a dorit o reactie din partea lui și că tocmai din cauza presiunilor vorbește despre ceea ce-l apasă și îl nemulțumește față de proces.

Decizie irevocabilă

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute și a fugit pe teritoriul Bulgariei în speranța de a ajunge în Grecia. Totuși autorităține au prins-o și încătușat-o. Iubitul ei declară că suferința cea mai mare este față de fiica Elenei Udrea. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție și este definitivă.

Adrian Alexandrov: „Trăim vremuri în care Constituția României nu mai înseamnă nimic”

Sursa foto: Facebook Alexandrov Adrian
Sursa foto: Facebook Alexandrov Adrian

Iubitul Elenei Udrea a dat declarații pe contul personal de Facebook unde a punctat fiecare nemulțumire și problematică din procesul Elenei Udrea:

„Sunteti multi cei care ne-ati dat mesaje de incurajare, si apreciez din suflet ca va ganditi atat la noi, cat si la fetita noastra de 3 ani.
Si pentru asta, va multumim!
Presa a dorit o reactie din partea mea, asa ca voi scrie cateva randuri despre EXECUTIA ELENEI UDREA:
Trăim vremuri in care Constitutia Romaniei nu mai inseamna nimic pentru unii dintre cei care aplica legea, asa ca au ajuns sa condamne selectiv, sau la ordin!
Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp unde inchiziția își făcea simțiți colții.
Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplica legea au devenit niște veritabili inchizitori (unii mai moderni ce-i drept, dar metehnele sunt aceleași).
Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisa contestatia si de a-i fi rejudecata cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, desi in TOATE cazurile similare au fost admise.(ex: Dan Sova, V. Ponta, Iulian Badescu, Serban Pop, Horia Simu etc).
Astfel ICCJ incalca Constitutia Romaniei, dand curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei. Presedintele completului de judecata Ana Hermina Iancu ( magistrala decizia ei), a stabilit ca trebuie REJUDECATA cauza, dar ceilalti magistrati criminali si anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Madalina Alexandrescu si Alina Ioana Ilie care au dat decizia ILEGALA, trebuie exclusi din magistratura.
La final, i- aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-as dori niciunuia dintre voi, sa simta copiii vostri durerea pe care o simte fetita mea, ca i-ati luat mama abuziv de langa ea, pentru a doua oara! 2018 Costa Rica va spune ceva? Dupa 3 luni de puscarie, ati eliberat-o tot prin decizia voastra, a fost o greseala, o eroare, nu? Si daca nu aveti copii, v-as dori sa aveti cat mai multi, sa simtiti si voi iubirea adevarata dintre un parinte si propriul copil.

Ps: Mai există un for decizional care nu a fost luat în calcul de către falnicii aplicatori ai justiției, este vorba de justiția divină, de ea nu veti scăpa niciodată, e mereu dreapta si nu judeca stramb ca voi!
(multumesc tuturor celor din presa care au stat zile in sir la poarta, ca nu au pus presiune pe mine, cand eram cu fetita in drum spre gradinita ) 🙏
“viata-i lupta, deci te lupta”
#elenaudrea”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: