Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu a dat găina pe un alt animal de companie: „El va fi parte din familia noastră”

Iulia Albu a dat găina pe un alt animal de companie: „El va fi parte din familia noastră”

GALERIE FOTO (2) Iulia Albu a dat găina pe un alt animal de companie: „El va fi parte din familia noastră”

Iulia Albu a dat găina pe un alt animal de companie. Iată detaliile!

Iulia Albu a dat găina pe un alt animal de companie

Într-o mișcare surprinzătoare și adorabilă, Iulia Albu, celebra stilistă și personalitate din showbiz-ul românesc, a făcut o schimbare neașteptată în ceea ce privește animalul de companie care o însoțește. Dacă în trecut, găina LouLou a fost vedeta ei neconvențională, acum, în preajma Sărbătorilor, Iulia a adus în familia sa un animal de companie cu totul diferit, o nutrie.

Iulia Albu: „El va fi parte din familia noastră”

Pe data de 21 decembrie 2023, Iulia Albu și partenerul ei de viață, Mike, au anunțat pe rețelele de socializare că au adoptat o nutrie, un mamifer rozător semiacvatic originar din America de Sud. Numele ales pentru noul membru al familiei este Capybara, iar acesta a devenit deja subiectul discuțiilor în mediul online, stârnind curiozitatea și admirația fanilor.

Într-o serie de fotografii adorabile postate pe Instagram, Iulia, Mike și fiica lor, Mika, își arată entuziasmul și afecțiunea față de noul lor animal de companie. Cu zâmbete largi și gesturi iubitoare, familia Albu a dezvăluit cât de mult își dorește să îl integreze pe Capybara în viața lor.

Într-o postare pe Instagram, Iulia Albu a scris:

„Am adoptat o… nutrie! Vom intra în detalii despre cum s-a întâmplat asta, zilele următoare. Cotarlele nu au participat la filmare în semn de protest, nu le convine deloc când apare câte un intrus prin casă.

Da, îl cheamă Capybara, atât s-a putut! Până găsim soluția cea mai bună pentru el, va fi parte din familia noastră. 

Lucruri pe care nu le știam despre nutrii:

– nutriile pot înota de când se nasc

-are incisivi

– nutriile sunt animale inteligente și sociabile, în ciuda faptului că sunt privite ca dăunători. Să aveți o zi cu zâmbete!”, a scris Iulia Albu, pe contul de Instagram, sub pozele cu simpaticul și extravagantul animaluț. 

Sursa foto: Instagram

Schimbarea găinii cu o nutrie este una neașteptată, având în vedere că găina LouLou de la Fraise a fost timp de mulți ani partenera de nădejde a Iuliei Albu. Găina simpatică, cunoscută pentru numele său franțuzit, a fost alături de stilistă la numeroase evenimente și emisiuni mondene. Cu toate acestea, LouLou a părăsit această lume în 2013, lăsând un gol în inima Iuliei Albu.

Sursa foto: ziarulprofit.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: