Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu a sunat la Poliție în miez de noapte. Ce a pățit criticul de modă

Iulia Albu a sunat la Poliție în miez de noapte. Ce a pățit criticul de modă

GALERIE FOTO (5) Iulia Albu a sunat la Poliție în miez de noapte.

Iulia Albu a sunat la Poliție în miez de noapte. Criticul de modă și-a surprins fanii din mediul online cu un mesaj postat la miezul noptii. Vedeta a apelat la 112 chiar în toiul nopții pentru a cere interventia, după ce s-a declarat deranjată de zgomotul pe care îl făcea muncitorii de pe șantierul de vis-a-vis de blocul Iuliei Albu.

Iulia Albu a sunat la Poliție în miez de noapte. Ce a pățit criticul de modă

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate prezente feminine din showbiz-ul românesc. Vedeta comentează vestimentatia vedetelor din România, iar de cele mai multe ori nu se ferește să își spună părerea sinceră, oricât de aspră ar fi ea. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și postează deseori momente din viața ei. Ei bine, vineri seara, Iulia Albu și-a surprins urmăritorii din mediul online după ce a anunțat că a alertat autoritățile chiar în miez de noapte.

Vedeta s-a arătat indignată de zgomotul făcut de muncitorii de pe un șantier care se fac la ore ilegale. Criticul de modă nu a mai rezistat și a sunat la 112 și a cerut ca Poliția să intervină. „Seara buna dragii mei! În cazul în care credeați că poate să fie liniște, nu se poate. În miez de noapte se sapă, se lucrează de zor, se troncăne. Dar de ce să dormim noi la orele astea? Am chemat din nou Poliția. Uite ce hărnicuți sunt ei, harnicii de ei. Mă întreb oare câte amenzi trebuie să ia oamenii ăștia ca să știe că nu se lucrează la orele astea și în anumite intervale orare? (…) Acești oameni sunt obligați de alți oameni, care le sunt șefi, să muncească la orele astea, în miez de noapte, repet. (…) Așteptăm răbdători să vină Poliția ca să putem să dormim, fiindcă unii dintre noi se trezesc la 5 ca sa muncească. A venit Poliția, foarte mulțumită de ei. Au venit chiar repede! (…) Li se dă amendă, li se oprește activitate si dormim si noi. Așa se face.”, a povestit Iulia Albu în mediul online.

Iulia Albu este trezită în miez de noapte de zgomotul aparturilor

Nu este pentru prima dată când Iulia Albu apelează la ajutorul Poliției. În urmă cu câteva zile, frumoasa vedeta a sunat la Poliție pentru a interveni. Criticul de modă a dezvăluit că deși a sunat de multe ori la 112, situația a nu fost rezolvată. Aceasta a spus că oamenii legii vin la fața locului, discut cu muncitoriii, le dau amendă și pleacă. Din păcate, istoria se repetă, iar fosta soție a lui Mihai Albu a fost nevoită să sune din nou la poliție. ”Deci uitați-va și voi. La ora asta șantierul este în toi. Cine le-o da voie să facă acest zgomot noaptea. Este absolut incredibil. Toarnă betoane, oare ce or face acolo!? Am sunat la poliție și abia aștept să văd ce se va întâmpla”, spunea Iulia Albu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: