Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, apariție de senzație la Asia Express. Vedeta și-a făcut intrarea pe covorul roșu

Iulia Albu, apariție de senzație la Asia Express. Vedeta și-a făcut intrarea pe covorul roșu

GALERIE FOTO (4) Iulia Albu, apariție de senzație la Asia Express

Iulia Albu, apariție de senzație la Asia Express. Invitatul special în emisiunea Asia Express a fost nimeni alta decât Iulia Albu. Nimeni nu se aștepta ca aceasta să accepte să fie un „impediment” pentru concurenții emisiunii. Cum și-a făcut apariția?

Iulia Albu, apariție de senzație la Asia Express. Vedeta și-a făcut intrarea pe covorul roșu

Iulia Albu, apariție de senzație la Asia Express. Concurenții de la Asia Express, sezonul 4, au fost șocați de surpriza primită. Iulia Albu a fost invitatul special al reality show-ului, coborând dintr-un bolid luxos. Aceasta a impresionat pe toată lumea cu vestimentația sa. Iulia Albu a venit însoțită de găina sa și un băgaj foarte greu. Concurenții au fost intrigați când au văzut că invitatului special i s-a pregătit covorul roșu.

Fosta soție a lui Mihai Albu a optat pentru o vestimentație exotică, formată din mai multe piese vestimentare. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni în două culori, cu paiete, o cămașă și o bentiță gri, tot din paiete, Iulia a început să facă ordine. Cosmin Natanticu și Eliza au aflat că Iulia va fi handicapul lor. Actorul i-a mărturisit vedetei că a visat-o cu o noapte în urmă și nu-și putea ascunde șocul când a realizat că totul s-a adeverit.

Se pare totuși că Iulia Albu le-a purtat noroc celor doi.„Jur, Iulia! Te-am visat azi-noapte, jur! Erai bine de tot!’, i-a spus Cosmin Natanticu Iuliei Albu. La autostop, Natanticu și Eliza au descoperit că Iulia este foarte pricepută în a convinge șoferii georgieni să îi ajute. „A ieșit leoiaca din mine și din acel moment mi-am dorit ca ei să câștige!’, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu, dezamăgită de condițiile din Georgia

Cu toate astea, Iulia nu a putut să cerșească un loc de cazare. După ce au terminat probele zilei, Natanticii și Iulia au fost nevoită să își caute cazare. După ce a văzut tehnica Elizei, creatoarea de modă a refuzat să cerseacă un loc de dormit. „Eu nu vreau să cerșesc! Este înjositor! Nu vreau să fac asta și nu înțeleg de ce Eliza face asta, plus că nu are succes, ceea ce face ea nu funcționează’, a spus Iulia Albu.

Totodată, vedeta nu a fost de acord să doarmă oriunde, mai ales dacă locul părea murdar. Spre surprinderea tuturor, Cosmin Natanticu a fost de acord cu ea. „Nu puteam să dormim chiar în orice condiții. Mai bine dorm în aer liber, decât să dorm undeva unde este insalubru. Așa ceva nu se poate, am copil, nu pot să mă duc acasă cu tot felul de alte … și este și riscant. Suntem într-o țară străină, Dumnezeu știe ce se poate întâmpla’, a mai spus stilista.

Natanticii s-au văzut nevoiți să o ia pe Iulia Albu cu ei, dar și valiza de câteva zeci de kilograme pe care vedeta a adus-o cu ea în excursie. Criticul de modă a dat dovadă de colegialitate și chiar i-a ajutat pe cei doi concurenți de la Asia Express. Vedeta s-a declarat nemulțumită de condițiile de cazare din Georgia și a precizat că este înjositor să te milogești de cineva să te primească în casă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: