Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, apariție de senzație la metrou. Cum au reacționat internautii

Iulia Albu, apariție de senzație la metrou. Cum au reacționat internautii

GALERIE FOTO (5) Iulia Albu, apariție de senzație la metrou

Iulia Albu, apariție de senzație la metrou. Fosta soție a lui Mihai Albu și-a surprins fanii cu o nouă apariție în metroul din București. Iulia Albu a ales o ținută care a întors privirile tuturor călătorilor. Vedeta este cunoscută pentru extravaganțele sale.

Iulia Albu, apariție de senzație la metrou. Cum au reacționat internautii

Iulia Albu, apariție de senzație la metrou. Este cunoscută pentru extravaganțele sale în privința ținutelor pe care le adoptă la fiecare apariție. De această dată, Iulia Albu și-a surprins fanii cu o vestimentație de senzație, pe care a ales să o poarte la metrou. Călătorii au rămas șocați de prezența acesteia în metroul din Capitală. Iulia Albu a postat o imagine cu ea alături de mesajul „mă simt ca în metrou în Drumul Taberei”.

La scurt timp, internauții au reacționat și au întrebat-o de unde știe vedeta cum e la metrou. Pentru a le demonstra că circulă și cu metroul, vedeta a postat o fotografie pe care a realizat-o în metrou.Iulia era îmbrăcată într-un palton supradimensionat și cu o căciulă de blană, ținând în brațe un rășoi Donald din pluș. Aceasta a mărturisit că a locuit în copilărie la bunicii care locuiau în Drumul Taberei. De asemenea, jucăriile ei preferate erau o păpușă rusească, un cățel de pluș și un Donald.

Criticul de modă a povestit că ținea foarte mult la rățoiul său și îl purta mereu. După un timp a pierdut jucăria, dar mai târziu a regăsit o variantă asemănătoare pe Internet și l-a cumpărat. Referitor la călătoria cu metroul, vedeta a declarat că a participat la inaugurarea magistralei Drumul Taberei, subliniind faptul că nu a uitat de unde a plecat. „Ce vremuri! 🤦🏽‍♀️ Donald si cu mine in metrou Magistrala Drumul Taberei. O parte din Copilăria mea, mai exact pana la 7 ani am locuit cu bunicii mei pe strada Segarcea nr 3, in… Drumul Taberei. Jucăriile mele preferate erau o păpușa rusească cu capul mare, un cățeluș din plus pe roti pe care il plimbam peste tot cu o sfoara si… DONALD.

DONALD era însă privilegiat. Pe el il luam si in vacantele la Horezu, așa încât jumătate din viața si-a petrecut-o mâncând șerbet in salonul mare. Din nefericire, DONALD al meu a dispărut intr-o zi, la fel ca majoritatea păpușilor mele.Ani mai târziu, l-am regăsit pe un site si am știut ca trebuie sa ne reunim. Nu puteam lipsi de la inaugurarea magistralei. Așadar am fost acolo. Împreuna.Nu îți uita trecutul. El da valoare prezentului. Asia Express continua!”, a explicat Iulia Albu.

Iulia Albu, amintiri din copilărie

Cu toate că Iulia Albu înfățișează o feminitate aparte, în copilărie, aceasta era ca un băiețel. Blondina a vorbit despre copilăria sa, mărturisind că se îmbrăca sport și avea părul scurt. “Până la 9 ani, eram un băieţel, mă îmbrăcam foarte sport şi purtam părul tuns scurt. Tata şi-a dorit un băiat şi, până la o anumită vârstă, asta am fost. Când m-am prins eu însă cum vreau să fiu, s-a produs un salt către creatorii francezi, haha!În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. „, a spus Iulia Albu.

În prezent, Iulia mărturisește că s-a schimbat mult și a câștigat mult încredere în propriile forțe și are multă stăpânire de sine. „Ma îndoiesc foarte tare că există vreun extraterestru care nu știe cine e Iulia Albu! (râde) Eu nu simt oricum nevoia să mă descriu. Când încerci să te descrii sau să răspunzi cuiva prin niște atribute legate de tine, îți cauți o justificare sau cauți o confirmare, de care eu nu a nevoie…Eu sunt Iulia Albu și mă simt confortabil cu asta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: