Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, atac dur la adresa Andrei și a lui Cătălin Măruță, după rolul fiicei lor în ”Tati part-time”: ”Așa ceva este îngrijorător”

Iulia Albu, atac dur la adresa Andrei și a lui Cătălin Măruță, după rolul fiicei lor în ”Tati part-time”: ”Așa ceva este îngrijorător”

GALERIE FOTO (2) Iulia Albu, oripilată de gestul lui Cătălin Măruță

Iulia Albu a reacționat vehement față de acțiunile lui Cătălin Măruță, arătându-și dezaprobarea față de decizia acestuia de a filma și posta imagini cu fiica sa în vârstă de opt ani, încurajând-o să folosească creme de față. Vedeta de televiziune a dezvăluit că a fost oripilată de gestul prezentatorului TV, subliniind că expunerea copiilor în mediul online, mai ales în contextul promovării unor produse cosmetice, ar trebui evitată.

Vedeta a subliniat că protejarea intimității copiilor este o prioritate și că fiecare părinte ar trebui să fie conștient de impactul pe termen lung al expunerii publice a copiilor lor. Aceasta a adăugat că, în calitate de mamă, a ales să-și protejeze copilul de astfel de expuneri mediatice și că ar fi de dorit ca și alți părinți să acționeze cu mai multă responsabilitate în acest sens.

Gestul făcut de Cătălin Măruță a stârnit revolta Iuliei Albu

Scandalul în care este implicată familia Măruță, legat de distribuirea Evei în producția „Tati Part Time”, a stârnit ample dezbateri și reacții critice, inclusiv din partea cunoscutei comentatoare de modă Iulia Albu. Vedeta a susținut faptul că Eva este doar un copil și că nu merită comentariile răutăcioase din mediul online. Aceasta și-a exprimat îngrijorarea față de un alt aspect, anume că Eva, în vârstă de 8 ani, a fost filmat de tatăl său în timp ce își desfășoară o rutină de îngrijire a pielii.

Iulia Albu a subliniat că este șocată de gestul lui Cătălin Măruță și că, în opinia sa, un copil de această vârstă nu ar trebui încurajat să utilizeze creme de față. Comentatoarea de modă a adăugat că astfel de practici nu ar trebui să devină normale și că este esențial să protejăm copiii de presiunile legate de aspectul fizic încă de la o vârstă fragedă.

”Văd zilele acestea foarte mult hate-uri și acuzații de nepotism. Fondate sau nu, vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată să văd cum acest copil de 8 ani este filmat de tatăl ei în timp ce își face “skin routine”. Și aș vrea să fie foarte clar că așa ceva este îngrijorător. Un copil de 8 ani nu are de ce să fie încurajat să folosească creme de față. Și în niciun caz nu ar trebui sugerat că așa ceva ar fi normal.”, a spus Iulia Albu, în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Iulia Albu își ferește fiica de lumina reflectoarelor

Iulia Albu, cunoscuta comentatoare de modă, se bucură de o relație frumoasă și sănătoasă cu fiica sa, o adolescentă în vârstă de 14 ani, care se pregătește pentru admiterea în liceu. Desigur, vedeta își protejează cu grijă viața personală și familia de lumina reflectoarelor, fiind extrem de zgârcită în privința aparițiilor publice ale fiicei sale.

Iulia Albu și fiica ei
Iulia Albu și fiica ei

Vedeta a ales să protejeze intimitatea fiicei sale și să-i ofere un mediu cât mai normal și echilibrat, departe de ochii curioși ai presei și ai publicului. Prin această atitudine, Iulia Albu subliniază importanța echilibrului dintre viața publică și cea privată, asigurându-se că fiica sa are parte de o creștere sănătoasă și lipsită de presiuni inutile.

”Fiecare își promovează copilul așa cum consideră de cuviință. Faptul că eu nu cred și nu am crezut niciodată în expunerea exagerată a fiicei mele de la vârste fragede, este o alegere personală și atât. Copilăria trebuie trăită la momentul potrivit și, așa cum și eu am avut o copilărie frumoasă și am avut libertatea de a fi copil, mi-am dorit același lucru pentru fiica mea.”, a mai spus Iulia Albu, pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: