Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, declarație de dragoste pentru iubitul ei: ”M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată”

Iulia Albu, declarație de dragoste pentru iubitul ei: ”M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată”

Iulia Albu a ieșit să se plimbe cu metroul

Iulia Albu pare că se înțelege foarte bine cu noul partener de viață, Mike. Drept urmare, designerul i-a făcut o declarație de dragoste în văzul tuturor. 

Iulia Albu, declarație de dragoste pentru Mike

Iulia Albu este îndrăgostită până peste cap. Iar acest lucru se vede. Designerul a postat pe Instagram un mesaj ca o declarație de dragoste pentru iubitul ei Mile. Semn că..cei doi se înțeleg de minune, deși îl ține cam departe de ochii curioșilor, informează cancan.ro.

Acum, de ziua iubitului său Mike și-a dat frâu liber sentimentelor. Ea a postat o fotografie și lângă aceasta un text emoționant cu ocazia zilei de naștere a lui Mike. Mesajul de urare este unul destul de sincer.

” La multi ani, iubitul meu! M-ai invatat sa zambesc cum nu am zambit niciodata. Si sa port verde… sa nu uitam despre verde” , a fost mesajul postat de Iulia Albu pe Instagram.

Iulia Albu și Mike sunt împreună de patru ani. Iar de când este împreună cu acesta, Iulia Albu a mai renunțat la aparițiile extravagante în public. Acum abordează ținute mai…firești am putea spune. Acestea îi scot în evidență trăsăturile frumoase pe care le are.

Potrivit unor declarații ale Iuliei Albu, atuci când s-a cunoscut cu Mike, acesta nu avea habar cine este. Atunci când designerul i-a arătat aparițiile sale publice, Iulia Albu a dezvăluit că Mike a fost puțin amuzat. Totodată, designerul a remarcat că Mike este un bărbat extrem de inteligent.

Prima dată, am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.

Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este „ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în „Fișa postului. Cu succes chiar”, a mai declarat Iulia pentru Viva.ro.

Iulia Albu nu se ferește de o nouă căsătorie

Iulia Albu a mai dezvăluit în cadrul unui interviu că nu ar spune NU unei noi căsătorii. Doar că…nimeni nu va ști momentul în care ea va spune DA

Nu, acesta nu este un inel de logodna, dar ar putea fi! Ar putea fi! Domnita de Alba se va marita atunci cand Fat Frumos o va cere de nevasta. Domnita de Alba nu o sa spuna niciodata daca s-a casatorit. Domnita de Alba se va marita in secret si nu va sti nimeni, decat ea si Fat Frumos!”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu nu este doar o iubită fericită, ci și o mamă împlinită. De câteva zile, surprinde pe rețelele de socializare cu poze cu fetița ei de 11 ani, care este foarte frumoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: